Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Functioneel applicatiebeheerder

Werkgever
Woonkracht10
Plaats
Zwijndrecht
Plaatsingsdatum
vrijdag 19 oktober 2018
Sluitingsdatum
zondag 11 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

In de afwisselende functie van functioneel applicatiebeheerder:

  • monitor, beheer, bewaak en optimaliseer je het gebruik van de bedrijfsapplicaties waaronder Tobias/AX en het Klantvolgsysteem IRIS;

  • kijk je, in samenwerking met de proceseigenaren en kerngebruikers, hoe de processen beter ondersteund kunnen worden;

  • handel je gebruikersvragen, incidenten en problemen conform de afspraken in de SLA’s af;

  • bereid je nieuwe updates en releases voor, voer je impactanalyses uit, stel je een testplan op en zorg je vanuit jouw coördinerende rol dat deze tijdig en juist zijn doorgevoerd;

  • geef je gevraagd en ongevraagd advies over het gebruik van de diverse applicaties en geef je trainingen en ondersteuning aan kerngebruikers en andere collega’s;

  • vervul je de rol van projectleider voor de aan jou toegewezen ICT projecten.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Iets voor jou?

Samen met  drie collega’s van de afdeling I&A zorg je ervoor dat onze medewerkers optimaal zijn ondersteund en gefaciliteerd, zodat zij onze klant optimaal kunnen bedienen. Je bent de beste in jouw vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je wilt graag jouw kennis delen met collega’s en vindt het een uitdaging om incidenten zo snel en goed mogelijk op te lossen. Steekwoorden die op jou van toepassing zijn: analytisch, probleemoplossend vermogen, resultaatgericht, verbindend en klantgericht. Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau en hebt minimaal 2 jaar ervaring als functioneel applicatiebeheerder. Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO opleiding richting functioneel beheer. De methodiek BISL is bekend voor je.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
ICT
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Waarom bij ons?

Woonkracht10 is een ambitieus en energiek bedrijf. Als medewerker krijg je bij Woonkracht10 de kans om je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. De inschaling van deze fulltime functie is passend bij de kandidaat met de juiste ervaring, kennis en competenties. De CAO Woondiensten is van toepassing. Woonkracht10 biedt een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck en assessment maakt deel uit van de procedure.

Contact

We maken graag kennis met je! Ben jij enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Ter voorbereiding op een eventueel gesprek ontvangen wij graag uiterlijk 11 november 2018 jouw cv en motivatie. Stuur deze naar trudikanders@woonkracht10.nl. Heb je vragen of wens je extra informatie over deze vacature, neem dan contact op met Walter van Berchum (teamleider I&A a.i.) via telefoonnummer (078) 620 20 00.

Over Woonkracht10

Klanten van Woonkracht10 rekenen op je. Want Woonkracht10 Geeft Thuis. We bieden aan ruim 11.500 huishoudens een goede, betaalbare woning in een nette buurt in de regio Drechtsteden. Vandaag en in de toekomst. We zijn betrokken, verbindend, ondernemend en klantgericht en vinden de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. Ons streven is om bij de beste woningcorporaties van Nederland te horen met enthousiaste klanten en medewerkers.

 

Woonkracht10 is volop in beweging. We zitten vol met ambities en nemen onze verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor onze klanten. Hierbij zoeken we steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. Om onze ambities te realiseren is het belangrijk dat onze medewerkers systeemtechnisch optimaal zijn gefaciliteerd en ondersteund. Daarom zijn wij op zoek naar een Functioneel apllicatiebeheerder.

Solliciteer direct