Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Financieel specialist

Werkgever
Habion
Plaats
Houten
Plaatsingsdatum
dinsdag 15 mei 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de financiële cijfers. Denk hierbij aan jaarrekeningen. Je verzorgt de fiscale aangiften zoals btw-aangiften en de rapportages. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van onze financiële administratie. We nodigen je uit met nieuwe ideeën te komen om onze processen, systemen, richtlijnen en procedures voor de financiële administratie te verbeteren.

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional, die zeker al een aantal jaren ervaring heeft in de gevraagde rol en graag met frisse blik wil bijdragen binnen een andere context. Ben je daarnaast initiatiefrijk, communiceer je helder en duidelijk en ga je veranderingen niet uit de weg? Dan maken we graag kennis met jou!

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Concreet beschik je over:

  • Minimaal afgeronde HBO-opleiding met een financieel economische richting (bijvoorbeeld SPD);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring in het zelfstandig opstellen van een jaarrekening en het omgaan met activa;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Excellente beheersing van Excel;
  • Kennis en ervaring van financiële pakketten (bij voorkeur Microsoft Dynamics AX,) is een pré;
  • Ervaring en/of affiniteit met de werkwijze LEAN is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur

Je werkt met leuke collega’s in een prachtig nieuw kantoor in Utrecht Leidsche Rijn Centrum. Onze kantoortuin is helemaal ingericht op samenwerken en (toevallige) ontmoetingen met je collega’s. Er is volop ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Kenmerken die bij ons passen: informele sfeer, korte lijnen, open staan voor ideeën en professionaliteit.  

Wij besteden aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan flexibele werktijden, mogelijkheid voor thuiswerken, een 13e maand, een tegemoetkoming in je ziektekosten en een pensioenregeling.

Contact

Pieter Rombouts, Manager Financiële Administratie a.i.. Je kunt hem bereiken via p.rombouts@habion.nl of op 06 1122 6195. Stuur gerust een WhatsApp-bericht.

Over Habion

Een veilig en gezellig thuis, dat is wat Habion ouderen biedt. Dit realiseren we met woonvormen waarin ouderen zo lang mogelijk en zo zelfstandig mogelijk, prettig en betaalbaar kunnen wonen. Om dit mogelijk te maken investeren we in nieuwe woonlocaties en transformeren of renoveren we bestaande woongebouwen. Met 55 medewerkers zijn we hier dagelijks mee bezig; allemaal met onze eigen taken en verantwoordelijkheden. Vanaf juli 2018 doen we dit vanuit ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn Centrum: een dynamische omgeving met volop voorzieningen en zeer goed bereikbaar met auto, fiets en trein. Help jij ons bij onze missie?  

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen