Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Financieel medewerker

Werkgever
Woningcorporatie SCW Tiel
Plaats
Tiel
Plaatsingsdatum
donderdag 21 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Facturen verwerken, huurders spreken over achterstallige huur, servicekosten voor onze huurders uitzoeken. Maar ook de jaarlijkse huurverhoging in goede banen leiden. En meewerken aan de implementatie van een nieuw primair systeem. Als financieel medewerker geniet je van de afwisseling tussen financieel(-administratief) werk, contacten met onze huurders en de (digitale)verbetering van onze processen. Werk je graag in een informele en professionele organisatie met korte lijnen? Ben jij op zoek naar een bijzondere rol in een organisatie waar je werk doet wat er toe doet? En heb je een afgeronde HBO-opleiding? Dan komen wij graag met jou in contact! SCW in Tiel heeft namelijk een vacature voor een

Financieel medewerker
24 uur per week
Een financiële professional die graag met mensen werkt

De uitdaging:
Het is een afwisselende en brede functie waarin je zowel je hart voor structuur en resultaat als je gevoel voor mensen nodig hebt.

Je gaat aan de slag met:

  • Het monitoren van de huurachterstanden en meedenken over initiatieven om de huurachterstand te verlagen.
  • Heldere afspraken met onze huurders over de betaling van de huur. Met name met onze huurders die die meer aandacht nodig hebben, zoals mensen met psychische problemen of verslaving.
  • Het verwerken van facturen en het klaarzetten van betalingen. Jaarlijkse terugkerende projecten, zoals het verrekenen van voorschotten van huurders voor servicekosten met de werkelijk gemaakte kosten. En ook met de jaarlijkse huurverhoging.
  • Doorontwikkeling van onze afdeling. Je werkt graag mee aan verbeteringen en je kunt een procedure, projectplan of (deel van een) beleidsnotitie schrijven.


‘Thuis in Tiel’ is onze slogan. Het merendeel van onze bewoners voelt zich thuis, en woont fijn in hun woning. We zien echter dat onze doelgroep verandert en een steeds groter deel hulp nodig heeft, o.a. bij het betalen van de maandelijkse huur. Je hebt oog en oor hiervoor en weet onze bewoners in beweging te krijgen!

Daarnaast heb je de regie-rol rond de jaarlijkse servicekosten. Contracten en uitgaven voor servicekosten liggen op verschillende afdelingen. Jij regisseert de eenduidige afhandeling en doorberekening ervan richting onze huurders.

Deze functie maakt deel uit van onze afdeling Financiën & informatisering. Je werkt nauw samen je directe collega financieel medewerker en met de twee woonconsulenten sociaal beheer van de afdeling Wonen.

We bieden
We vragen veel van onze mensen, zowel op het gebied van inzet, kennis als persoonlijkheid. Jij kunt rekenen op een zelfstandige functie in een enthousiast team binnen een ambitieuze en inspirerende  werkomgeving. Er is ruimte voor opleiding en ontwikkeling. De werktijden kunnen we in overleg met elkaar afstemmen. We starten bij onze organisatie altijd met een jaarcontract.

De waardering is een salaris dat recht doet aan de uitdaging: schaal F van de CAO Woondiensten (maximaal € 3.019,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). SCW kent bovendien goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. goede opleidingsmogelijkheden).

Jouw profiel als woonconsulent:

  • Je hebt - uiteraard - een afgeronde opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfseconomie of financieel zakelijke dienstverlening.
  • Je hebt enige ervaring (maximaal 8 jaar) in een soortgelijke functie of rol
  • Je bent goed in contacten met mensen en weet het te verleiden de juiste financiële keuzes te maken.
  • Je bent resultaatgericht en kunt schakelen.
  • Je hebt affiniteit met het (digitaal) verbeteren van processen en procedures.


Welkom!
Je reactie, in de vorm van een brief & curriculum vitae, is welkom bij Astrid Bouman, HRM-adviseur, via de ''Solliciteer'' button. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Astrid via telefoonnummer 06 - 51 76 70 30 of met Wil Schoonenberg, financieel economisch medewerker. Hij is bereikbaar op 0344 – 61 41 06. 

SCW is thuis in Tiel en verhuurt ruim 3500 woningen in Tiel en in de dorpen Wadenoyen en KapelAvezaath. Wij bieden betaalbare woningen voor mensen die vanwege hun inkomen niet in hun eigen woonbehoefte kunnen voorzien. We kijken daarbij verder dan de woningen en werken aan leefbare en vitale wijken en buurten. Dat doen we samen met de gemeente, bewoners en andere maatschappelijke partners.

Bij SCW werken ruim 30 collega’s in de drie afdelingen Wonen, Vastgoed en Financiën & informatisering. Het is een hecht team, met als kernkwaliteiten: verstandig, meedenkend, proactief en dichtbij. Onze mensen vinden het prettig om bij een professionele, maatschappelijke organisatie te werken die een belangrijke rol speelt in de stad Tiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
24 uur

Contact

Astrid Bouman 0031651767030

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen