Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Financieel medewerker

Werkgever
Idealis
Plaats
Wageningen
Plaatsingsdatum
dinsdag 18 december 2018
Sluitingsdatum
zondag 13 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De focus van de functie ligt op de crediteurenadministratie. Daarnaast verwachten we dat je, met je direct collega’s, ook meewerkt aan de volgende administraties:

  • Grootboekadministratie
  • Debiteurenadministratie
  • Salarisadministratie
  • Projectadministratie
  • Servicekosten administratie
  • Huuradministratie

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

De afdeling Financiën is klein en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goed lopende administratie. Daarom is ervaring met de uitvoering van een financiële administratie en kennis van relevante wet- en regelgeving belangrijk. Je hebt een flexibele werkhouding, je werkt accuraat en bent proactief. Verder is het essentieel dat je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands maar ook in het Engels. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde financieel/administratieve opleiding. Van humor en plezier in je werk en plezier met je collega’s worden ook wij blij.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 uur

Het salaris is afhankelijk van achtergrond en ervaring en bedraagt minimaal € 2.486,-- en maximaal € 3.019,-- bruto per maand (schaal F van de CAO Woondiensten). Dit is gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Contact

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor maandag 7 januari 2019 naar vacatures@idealis.nl. Voor een eventuele 2e gespreksronde vragen wij je om voorafgaand aan dit gesprek een online assessment te doen. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Maarten van den Berg, manager Bedrijfsvoering op telefoonnummer 06-10964911. Kijk voor meer informatie over Idealis op www.idealis.nl

Over Idealis

Idealis is dé studentenhuisvester van Wageningen en Ede. Wij staan voor pretttig en betaalbaar wonen voor de ruim 5.400 studenten en PhD-ers die bij ons wonen. Daar verbinden wij ons mee. In alles wat wij doen staat die onbezorgd wonende student, onze huurder, centraal.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Functiegroep: Financieel/Administratief
Aanstelling
Opleiding