Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Financieel administratief medewerker

Werkgever
WoonInvest
Plaats
Voorburg
Plaatsingsdatum
donderdag 12 juli 2018
Sluitingsdatum
dinsdag 24 juli 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Ben jij MBO niveau 4 opgeleid voor financiële administratie? Kun je zelfstandig en accuraat werken? Zoek jij altijd naar verbeteringen en ben je fulltime beschikbaar? Dan zoekt onze afdeling Financiële administratie jou als haar nieuwe collega in haar team.

Het team bestaat uit 2 financieel medewerkers & 2 financieel administratief medewerkers en een teamleider.

De financieel administratief medewerker is verantwoordelijk samen met een collega dat de debiteuren en crediteuren en grootboekadministratie up- to- date zijn. Voor de crediteurenadministratie betreft dit de volgende taken:

-              uitsplitsen van facturen.

-              verwerken van de herinneringen.

-              verzorgen van betalingen van crediteuren.

-              integrale controle van de betaallijst.

-              controle op de ouderdomslijst van crediteuren.

Voor de debiteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor de controle ouderdomslijsten debiteuren.

Je verwerkt de bankafschriften en voorbereiden van specificaties voor de jaarrekening of kwartaal rapportage. Ook doe je eventuele correcties in het grootboek via memorialen. Daarnaast kan je worden gevraagd om hulp bij andere administratieve taken.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Herken jij je in onderstaand profiel?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 in de financiële administratie. Het is een pré als je werkervaring hebt bij een woningcorporatie hebt. Je hebt in elk geval gewerkt met  Microsoft office, Finacc en van Key2Wocas. Je hebt wel minimaal twee werkervaring in een vergelijkbare functie.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

… Dan is dit ons aanbod

Wij bieden een veelzijdige en afwisselende functie. Je ontvangt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling. De functie is ingedeeld in schaal F volgens de CAO Woondiensten. WoonInvest heeft een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is veel ruimte voor initiatief, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

Contact

Interesse? Stuur je cv en motivatie voor 23 juli 2018 naar sollicitatie@wooninvest.nl De eerste gesprekken zijn gepland op 25 en 26 juli 2018. Voor meer informatie bel naar Dustin van Eijk, teamleider financiële administratie op telefoonnummer 070-30.11.191

Over WoonInvest

WoonInvest is een actieve woningcorporatie met circa 8.700 woningen in de regio Haaglanden. WoonInvest is dé volkshuisvester in Leidschendam-Voorburg en is daarnaast ook actief in Den Haag. Met ongeveer 75 medewerkers zorgen we voor goede en betaalbare huurwoningen. Daarnaast werken we aan de leefbaarheid in onze wijken en buurten. De focus voor de komende jaren ligt op de betaalbaarheid van het wonen, op de huisvesting van mensen met een laag inkomen en op duurzaamheid. We zijn bij alles wat we doen maatschappelijk betrokken, realistisch en professioneel.

 

WoonInvest is in beweging met als doel een klant- en resultaatgerichte organisatie te zijn met een heldere visie op haar rol in de samenleving. We zijn een professionele organisatie met een informele werksfeer en betrokken collega’s. We gaan met elkaar een gezonde ambitie waarmaken.

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen