Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Financial controller

Werkgever
Patrimonium woonservice
Plaats
Veenendaal
Plaatsingsdatum
woensdag 10 januari 2018
Sluitingsdatum
zondag 4 februari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als financial controller lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de financiële functie. De primaire resultaatgebieden hebben betrekking op periodieke (financiële) interne en externe rapportering. Speerpunten de komende jaren zijn: kwaliteit, tijdigheid en begrijpelijkheid van onze rapportages. Om dit te realiseren gaat Patrimonium vanaf medio 2018 gebruik maken van BI-tooling. De financial controller speelt hier een belangrijke rol in en houdt zich daarnaast bezig met procesverbeteringen om de data-kwaliteit te verhogen.

De interne- en externe rapportering heeft betrekking op o.a. de tertaal- en maandrapportage, maar ook de jaarrekening, dvi en de aanlevering van gegevens t.b.v. de Aedes benchmark. Ervaring met richtlijnen voor de jaarverslaggeving (RJ) zijn belangrijk, met nadruk op de
“RJ 645 Toegelaten instellingen volkshuisvesting”.

Andere werkzaamheden van de financial controller zijn: Beoordeling van nacalculaties op projecten, opstellen van een intern controle plan gericht op de financiële administratie, verzorgen van de fiscale aangiften en werkzaamheden rondom treasury. Patrimonium biedt daarnaast ook de ruimte om werkzaamheden op te pakken die je zelf leuk of nodig vindt, zelfs als dit buiten je normale werkzaamheden ligt.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

We zoeken een goede financial met een afgeronde HBO+/WO-opleiding en minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Branche ervaring, kritische blik en gedrevenheid zijn een must. Ervaring bij een accountantskantoor een pre.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur

Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal
€ 5.034,- op basis van 36 uur (conform functieschaal K, CAO Woondiensten). Daarnaast is er sprake van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding.

Contact

Neem voor meer inhoudelijke informatie en de procedure contact op met Bart Gerrits, Manager Financiën & Control en IT, telefoon 06 132 595 84. Je cv en motivatiebrief stuur je uiterlijk 4 februari 2018 naar b.gerrits@patrimonium.nl

Over Patrimonium woonservice

Patrimonium woonservice is een woningcorporatie met circa 7.600 sociale huurwoningen in Veenendaal. Er werken ongeveer 75 medewerkers. De afgelopen jaren heeft Patrimonium flink geïnvesteerd in een automatiserings- en cultuurtraject, dat ook in 2018 nog doorloopt. Innovatie en klantgedrevenheid staat hoog in ons vaandel. Om met onze organisatie de volgende stap te maken is binnen het team Control behoefte ontstaan aan een gedreven, betrokken en kritische Financial Controller.

Het team Control bestaat uit 4 medewerkers en wordt aangestuurd door de manager Financiën, Control en IT. Het team Control bestaat uit de business controller, de financial controller, de financieel vastgoedadviseur en de assistent controller. Door de omvang van het team zijn de lijnen kort en is de samenwerking groot. Dit betekent dat werkzaamheden onderling ook overgepakt  worden waar nodig en dat je van je directe collega’s ook weet waar zij met bezig zijn.

Solliciteer direct