Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Facilitair medewerker niet planmatig onderhoud

Werkgever
Idealis
Plaats
Wageningen
Plaatsingsdatum
donderdag 11 juli 2019
Sluitingsdatum
zondag 11 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Facilitair Medewerker Niet Planmatig Onderhoud ben je onderdeel van een organisatie die goede woonruimte biedt. Je bent verantwoordelijk voor het proces van reparatieverzoeken en meldingen die grotendeels geautomatiseerd plaatsvinden. Je bent verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud op het gebied van groen, schoon, heel en veilig. Je voert hierbij routinecontroles uit. Je ziet toe op het schoonmaak-, groen- en technisch onderhoud. Daarnaast vraag je offertes op bij externe leveranciers voor onderhoudsprojecten en/of zet je met inkoop aanbestedingen uit. Je hebt regelmatig overleg met collega’s van de afdeling Vastgoed en de beheerders maar je overlegt ook met de uitvoerende partijen en toeleveranciers.

Je kent de wensen van de klant en brengt deze expertise in binnen de eigen organisatie. Ook draag je zorg voor een correcte administratieve afhandeling van facturen en correspondentie.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je werkt graag samen met collega’s maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent resultaatgericht, flexibel en beschikt over een afgeronde MBO-opleiding. Affiniteit met onderhoud is zeer gewenst. Het gaat dan voornamelijk om schoonmaak, groen en technisch onderhoud. Je weet raad met diverse automatiseringspakketten, hebt kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de sector of bent bereid je hierin te verdiepen. Je moet je zowel mondeling als schriftelijk goed in het Nederlands kunnen uitdrukken. In het Engels is vooral je mondelinge vaardigheid van belang. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring en zet je graag samen met collega’s in dat onze huurders graag bij ons willen wonen. 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Een leuke, afwisselende baan in een informele omgeving. Een vast dienstverband na een jaar goed functioneren. Veel ruimte om te werken aan je ontwikkeling. Een actieve personeelsvereniging en regelmatig informele momenten met aandacht voor elkaar. De functie ingeschaald in schaal G van de cao woondiensten en vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Contact

Heb je interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan zo snel mogelijk naar naar vacatures@idealis.nl. Je wordt dan geïnformeerd over het vervolg. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Rezin van Dongen, (vastgoedspecialist) op telefoonnummer 06-41982477.

Over Idealis

Idealis is dé studentenhuisvester van Wageningen en Ede. Wij doen er alles aan om onze studenten zo onbezorgd mogelijk te laten wonen. Wij zijn er trots om op deze manier bij te dragen aan een onvergetelijke studententijd in het mooie Wageningen. Doe jij met ons mee?

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen