Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Ervaren adviseur financiën voor 32-36 uur

Werkgever
Woonkwartier
Plaats
Zevenbergen
Plaatsingsdatum
dinsdag 29 januari 2019
Sluitingsdatum
zondag 17 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie adviseer je het management, projectleiders en andere collega’s over de financieel administratieve organisatie en interne controle, waaronder de consequenties van (voorgenomen) plannen, met name vastgoedprojecten. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen en bewaken van het financiële beleid van Woonkwartier. Je legt verantwoording af aan de manager Bedrijfsvoering. Wat ga je doen?   • Je levert een bijdrage aan de planning & control cyclus, waaronder de financiële informatievoorziening en de financiële beleidsontwikkeling. • Je brengt gevraagd en ongevraagd advies uit over de financiële gevolgen van plannen en vastgoedprojecten. Deze toets je ook aan wet- en regelgeving. • Je overlegt regelmatig met projectleiders over planning, realisatie, risico’s en verdere bijzonderheden van vastgoedprojecten. • Je bent mede verantwoordelijk voor de liquiditeitsprognoses en de (meerjaren)begroting en adviseert op het gebied van treasury. • Je initieert, bewaakt en optimaliseert (financieel) administratieve processen en procedures gericht op het beheersen van risico’s en een efficiëntere bedrijfsvoering. • Je ondersteunt en adviseert collega ’s bij vragen over allerhande financiële zaken.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je bent een echte analyticus en weet snel verbanden te leggen. Vanuit jouw kennis en ervaring kom je snel tot goed onderbouwde, weloverwogen adviezen. Collega’s ervaren jou als een prettige gesprekspartner die kennis van zaken heeft en een advies op een overtuigende manier weet over te brengen. Je denkt graag proactief mee op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Je beschikt over een HBO/WO diploma in de financiële richting.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Woonkwartier is een organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden. Werken bij Woonkwartier betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan uit van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige informele werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken. Wie bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en hanteren de CAO Woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal J (maximaal € 4.709 bruto per maand). We starten met een jaarcontract.

Contact

Reageren? Heb je interesse? Stuur dan voor 18 februari je motivatie en CV naar hr@woonkwartier.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hilma Korpershoek, HR adviseur of Robin Lambrechts, manager Bedrijfsvoering via 0168 35 00 00.

Over Woonkwartier

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo'n 9.000 woningen in achtien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto "altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Functiegroep: ICT
Aanstelling
Opleiding