Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Enthousiaste housing officer short stay in utrecht (28 uur per week)

Werkgever
SSH
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
dinsdag 27 maart 2018
Sluitingsdatum
zondag 8 april 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten graag. Ben jij servicegericht, administratief onderlegd en haal je graag het beste uit jezelf en het team? Dan zoeken wij jou! 

Een enthousiaste Housing Officer die feeling heeft met een jonge, dynamische, slimme, internationale doelgroep. Het betreft een functie waarbij jij voor de afdeling Short Stay verantwoordelijk bent voor de correspondentie met de gasten en relaties, per telefoon en mail. Ook zorg je ervoor dat de informatie op de website up-to-date is. Deze taken zijn jouw voornaamste bezigheden, je werkplek is dus vooral op kantoor. Voor de feeling met ons product en doelgroep beheer je ook een studentencomplex.  Zo zie je onze gasten ook regelmatig face-to-face op locatie en controleer je of de eenheden er netjes bij staan. Het beheer doe je samen met de Residence Assistent van het complex. 

In het kort:

 • Je vindt het leuk om klanten te helpen en je bent gewend te communiceren met een internationale doelgroep. Een goede service leveren is voor jou erg belangrijk;

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor huurders en partners (o.a. de universiteit, hogeschool, eigenaar pand, leveranciers, etc.);

 • Je staat bekend als sociaal en integer. Je kunt goed luisteren en voelt je verantwoordelijk voor de gasten en jouw beheerpand;

 • Je bent de deskundige voor woningzoekende, internationale studenten en de vraagbaak over wonen bij de SSH;

 • Je schakelt tussen administratieve werkzaamheden en bent een kei in het stellen van prioriteiten en het behouden van overzicht.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)

Wie jij bent:

Je weet hoe je verhuurt aan studenten. Ook weet je jezelf professioneel te verwoorden richting partners van de SSH. Zelfstandig werken gaat je goed af, maar je vindt het ook heerlijk om af en toe met je collega’s te sparren. Je staat stevig in je schoenen en weet hoe je de huuradministratie perfect op orde houdt. Je vindt makkelijk je weg in de verschillende automatiseringsprogramma’s zoals Key2Wocas en Woonklik en je staat open voor vernieuwing. Ook heb je een goed gevoel voor verhoudingen tussen mensen/organisaties. 

 

Verder is het belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Werkervaring in een dienstverlenende of hospitality sector is een pré;

 • Je werk- en denkniveau is minimaal MBO;

 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk;

 • Je kan goed omgaan met ad-hoc situaties en werkt secuur en georganiseerd en vindt het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken om allerlei voorkomende klussen op te pakken;

 • Je hebt oog voor verbetering en vindt het leuk daar vorm en inhoud aan te geven;

 • Je bent proactief ingesteld en komt graag met verbetervoorstellen;

  Het hebben van een rijbewijs is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28 uur

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een leuke verantwoordelijke functie in een klein team met betrokken en enthousiaste collega’s. Naast een pakket met goede arbeidsvoorwaarden zijn we een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid. Ook bieden wij een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en werkervaring volgens de cao woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.294,00 tot € 2.941,00 bruto bij een 36-urige werkweek. Wij werken vanuit een prachtig kantoor aan de Plompetorengracht in hartje Utrecht, dat brengt de gezelligheid van zowel de stad als haar bewoners. 

De functie is per 1 juni 2018 beschikbaar voor 28 uur per week verdeeld over 3, 5 dag per week, bij voorkeur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op verlenging. In verband met een drukke periode ben je in de maanden juni t/m augustus 2018 volledig beschikbaar. Tijdens deze drie maanden kan geen vakantie opgenomen worden.

Contact

Hebben wij je interesse gewekt? Aarzel niet en solliciteer via zakelijk@sshxl.nl.nl. Je reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag vóór 9 april 2018 tegemoet. Een referentiecheck en diplomacheck maken onderdeel uit van onze procedure. Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Anne Jan Wijnstra (Manager team Short Stay Utrecht) en Louise van Veen (P&O) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over SSH

Wie is de SSH?

Wellicht ken je ons nog uit je studietijd toen je zelf graag op kamers wilde en woonruimte zocht. Stichting Studenten Huisvesting (SSH) is namelijk al sinds 1956 dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Met een enthousiast team maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het fundament van een geweldige en succesvolle studententijd! 

De afdeling Short Stay is gespecialiseerd in het aanbieden van gemeubileerde huisvesting aan internationale studenten voor een korte periode tot één jaar. De afdeling Short Stay in Utrecht beheert zo’n 850 eenheden. Een aantal eenheden in de stad, maar voornamelijk op De Uithof. De afdeling bestaat uit een jong en enthousiast team. De verhuur, incasso en klantenbeoordeling zijn goed, maar het kan altijd beter, sneller en slimmer.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen