Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Enthousiaste beheerder in hartje utrecht (32 uur per week)

Werkgever
SSH
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
woensdag 11 juli 2018
Sluitingsdatum
maandag 30 juli 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wij zoeken per 1 september een enthousiaste beheerder die feeling heeft met een jonge dynamische doelgroep en verstand heeft van het beheren van vastgoed en het aansturen van aannemers. Als beheerder ben je op de hoogte van het reilen en zeilen op jouw wooncomplexen. Je weet wat er speelt, wat er moet gebeuren en hoe je dat gaat oppakken. Jij bent het gezicht op onze complexen en de bewoners weten jou te vinden als ze vragen hebben. Je zorgt ervoor dat jouw complexen er netjes en schoon bijliggen en je houdt actief toezicht op de werkzaamheden die worden uitgevoerd door onze aannemers. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken, maar bent ook een echte teamplayer. Verder kan je goed overweg met de programma’s van Microsoft Office en Excel.

 

In het kort

 • Je zorgt dat onze gebouwen in goede technische staat blijven en vind het geen probleem om kritisch te zijn in gesprekken met onze toeleveranciers;
 • Je bewaakt de budgetten voor het dagelijks onderhoud en rapporteert hierover;
 • Je voert voor je eenheden een technische- en sociale controle uit;
 • Je verzorgt inspecties van woonruimte bij vertrekkende huurders;
 • Je vindt het leuk om onze studenten te helpen maar spreekt hen ook kordaat aan bij ongewenst gedrag;
 • Je signaleert misstanden op je complexen en werkt hiervoor intensief samen met je directe collega’s en Teammanager;
 • Je bent één dag per week bezig met het analyseren van reparatieverzoeken en verbeteren van processen in het dagelijks beheer.

Het team

Je maakt deel uit van een team van 12 personen waarbinnen je grotendeels zelfstandig werkt. Samen verzorgen jullie op klantgerichte en efficiënte wijze de verhuur en het onderhoud van een groot aantal studentencomplexen in Utrecht.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)

Wie jij bent

Jij weet hoe je vlot communiceert met onze jonge en slimme doelgroep, studenten. Je staat stevig in je schoenen en bent een bron van inspiratie voor je collega’s en brengt ideeën ter verbetering van de processen van het Dagelijks Beheer. Je bent creatief, toont initiatief en gaat graag proactief en zelfstandig aan de slag. Je vindt het tenslotte niet erg om zelf je handen uit de mouwen te steken.

 

Voor ons is het verder belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Onze voorkeur gaat uit naar een starter met minimaal een technische of bouwkundige opleiding op MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt analytisch- en cijfermatig inzicht;
 • Je krijgt een kick van het werken met studenten,  en ziet het als een mooie uitdaging om je werk goed te doen;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Engelse- en Nederlandse taal goed;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 uur

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een tijdelijk contract voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Een pakket goede arbeidsvoorwaarden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring volgens de cao Woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.241,- tot € 2.813,- bruto bij een voltijd dienstverband. De functie is voor 32 uur per week per 1 september beschikbaar.

Contact

Hebben wij je interesse gewekt? Mooi zo! Aarzel niet en solliciteer via zakelijk@sshxl.nl. Je reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag vóór maandag 30 juli 2018 tegemoet. Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Koen Seignette (Teammanager Woningen) en Louise van Veen (P&O) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over SSH

Wellicht ken je ons nog uit je studietijd toen je zelf graag op kamers wilde en woonruimte zocht. Stichting Studenten Huisvesting (SSH) is namelijk al sinds 1956 dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Met een enthousiast team maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het fundament van een geweldige en succesvolle studententijd!

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen