Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Directiesecretaresse

Werkgever
Stichting Woonpartners
Plaats
Helmond
Plaatsingsdatum
vrijdag 8 maart 2019
Sluitingsdatum
vrijdag 22 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wij zoeken een zelfstandige en proactieve Directiesecretaresse (36 uur per week) die servicegericht is en organisatietalent heeft.

Ben jij sterk in plannen en organiseren en houd je van multi-tasking? Zoek je graag nieuwe oplossingen en neem je spontaan de verantwoordelijkheid voor het opvolgen van acties tot ze klaar zijn? Ben je stressbestendig en de steun en toeverlaat van de directeur en het MT? Dan zoeken we jou!


Een echte rots in de branding
De directiesecretaresse is verantwoordelijk voor een adequate secretariële, organisatorische en managementondersteuning van de directeur-bestuurder en het managementteam.

Je handelt de (vertrouwelijke) correspondentie af en stelt presentaties op aan de hand van globale aanwijzingen met betrekking tot de inhoud.

Je maakt afspraken voor de directeur-bestuurder en MT-leden, bewaakt de agenda, bereidt bijeenkomsten/vergaderingen voor, maakt vergaderstukken gereed en distribueert deze en notuleert vergaderingen. Je  signaleert en bewaakt prioriteiten en attendeert op gemaakte afspraken en/of te ondernemen acties. Daarnaast handel je diverse zaken met externe contacten af en zorgt voor een goed verloop van de interne en externe communicatie door het vastleggen en doorgeven van informatie en afspraken.

Als directiesecretaresse maak je onderdeel uit van het team Financiën & Interne zaken. Je legt functioneel verantwoording af aan de directeur-bestuurder en managementteam en hiërarchisch aan  de teamleider Financiën en Interne Zaken.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Jouw talenten

Jij bent:

 • een enthousiast en energiek persoon

 • klant- en servicegericht

 • representatief, tactvol en stressbestendig

 • maatschappelijk betrokken

 

Jij kunt:

 • goed prioriteiten stellen en zelfstandig inspelen op onvoorziene situaties

 • balans vinden tussen dienstbaarheid en proactiviteit

 • goed plannen & organiseren en  het overzicht bewaren

 

Je hebt:

 • gevoel voor verhoudingen binnen organisaties

 • een professionele houding en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

 • minimaal drie jaar ervaring als management assistent/ directiesecretaresse

 

Je beschikt over:

 • een secretariële opleiding op minimaal MBO-4 niveau

 • kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en bestandsbeheer

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Management, Directie/RvB/RvC
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Arbeidsvoorwaarden
Woonpartners biedt een motiverende en collegiale werkomgeving, een adequate beloning conform de Cao Woondiensten, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelfaciliteiten.

Enthousiast geworden voor deze functie? Stuur dan je cv en motivatie uiterlijk 22 maart 2019 naar: sollicitatie@woonpartners.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marion Geubbels, Adviseur HRM, via telefoonnummer: (0492) 508 800.

Contact

Enthousiast geworden voor deze functie? Stuur dan je cv en motivatie uiterlijk 22 maart 2019 naar: sollicitatie@woonpartners.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marion Geubbels, Adviseur HRM, via telefoonnummer: (0492) 508 800.

Over Stichting Woonpartners

Over Woonpartners

Wij willen inwoners van onze stad nog meer woonkwaliteit en woonplezier bieden. Dat doen we klantgericht, vanuit de behoeften van onze huurders en woning zoekenden en vanuit de ontwikkelingen in de wijken. We doen dat bovendien samen: met onze huurders, de gemeente en tal van andere partners. Zo streven we naar een prettige leefomgeving. Naar een stad met goede, betaalbare en comfortabele woningen waarin iedereen met plezier woont.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen