Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Coördinator verhuur (m/v) 32 uur per week

Werkgever
Centrada
Plaats
Lelystad
Plaatsingsdatum
donderdag 13 september 2018
Sluitingsdatum
donderdag 27 september 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De functie

We zoeken een ontwikkelingsgerichte coördinator die zijn of haar team een stap verder brengt. Uitgangspunt bij alles wat jij doet is een tevreden klant door een efficiënt proces. Je stimuleert en motiveert medewerkers in hun dagelijks werk en daagt ze uit competenties verder te ontwikkelen en leerervaringen te delen.

Je haalt energie uit het continue verbeteren van processen en werkwijzen. Je bent iemand die daarbij verder kijkt dan bestaande processen en je bent creatief in werkvormen en managementstijl.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Jouw profiel

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring
  • Ervaring met het coördineren van een team dat intermenselijk én procesmatig nauw moet samenwerken met diverse andere teams
  • Coachende stijl
  • Ervaring met het voeren van juridische procedures;
  • Kennis van het huurrecht;
  • Kennis van fiscale en sociale regelgeving;
  • Bekend met het werken met geautomatiseerde administraties

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 uur per week uur

Wat bieden wij?

Werken bij Centrada kenmerkt zich door een brede verantwoordelijkheid en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is Centrada een dynamische en professionele organisatie waar je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal I.

Contact

Meer informatie over Centrada en een uitgebreid profiel van de functie kun je vinden op www.centrada.nl. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Martine Klaucke, Manager Wonen, telefoonnummer 0320-239625. Meteen solliciteren? Mail uiterlijk donderdag 27 september 2018 jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@centrada.nl ter attentie van Martine Klaucke, Manager Wonen of maak gebruik van onderstaand button. We hebben donderdag 4 en vrijdag 5 oktober gereserveerd voor de eerste kennismakingsgesprekken. (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Over Centrada

Gedreven door mensen werkt Centrada aan kwaliteit, keuzevrijheid en betaalbaar wonen in vitale wijken en buurten in Lelystad. Met name het betaalbaar houden heeft onze aandacht. Dit realiseren we onder andere door te investeren in duurzaamheid bij het toekomstbestendig maken van onze woningen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van onze dienstverlening.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen