Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Coördinator vastgoedbeheer (36 uur)

Werkgever
Clavis
Plaats
Terneuzen
Plaatsingsdatum
vrijdag 3 februari 2017
Sluitingsdatum
vrijdag 17 februari 2017

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je bent als ketenregisseur de specialist op het gebied van regisserend opdrachtgeverschap van technisch beheer van vastgoed. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden van planmatig, reparatie- en mutatieonderhoud. Je levert een bijdrage aan de complexbeheerplannen van het woningbezit en bent verantwoordelijk voor de realisatie ervan. Je ziet erop toe, dat de vastgestelde basiskwaliteit in het woningbezit is gerealiseerd.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring met project- en contractmanagement van onderhoud, ervaring met ketensamenwerking is een pré.
Je vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en samen met anderen oplossingen te bedenken met als doel jezelf en het resultaat te verbeteren.
Daarnaast ben je bereid om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij de keuzes die je maakt, denk je mee in het belang van onze huurders. Je bent een gedreven teamspeler, maar kan ook uitstekend zelfstandig werken. Je bent flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je hebt affiniteit met automatisering in processen. Je bent analytisch en resultaatgericht ingesteld. Je levert heldere en nauwkeurige rapportages.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch uitvoerend
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur uur

Wij bieden een afwisselende baan in een open en informele organisatie. De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Opleiding, leeftijd en relevante werkervaring bepalen de inschaling conform de CAO Woondiensten.

Solliciteren
Voor meer informatie kun je bellen met dhr. Jeannot Bechger, manager Klant en Wijken, tel. 0115-645240.
Stuur je brief met curriculum vitae naar vacatures@clavis.cc
Je reactie verwachten wij uiterlijk op 17 februari 2017 in ons bezit te hebben.

Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Over Clavis

Clavis is een woningcorporatie met ca. 2500 woningen in Terneuzen en Sluiskil. Wij staan voor het bieden van een goede en betaalbare woning, in een prettige en veilige leefomgeving met een prima dienstverlening.
Clavis geeft met haar ondernemingsplan 2015-2019 richting aan portefeuillemanagement, ketenintegratie, herstructurering, betaalbaarheid en digitalisering.

Solliciteer direct