Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Controller (m/v)

Werkgever
Woongoed Middelburg
Plaats
Middelburg
Plaatsingsdatum
donderdag 7 maart 2019
Sluitingsdatum
maandag 25 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je toetst op basis van de Woningwet vanuit een onafhankelijke positie de besluitvorming binnen Woongoed op compliance, beleidsconsistentie en verantwoordingseisen. Je toetst de kwaliteit (juist, volledig, relevant) van de processen, de gebruikte data en managementinformatie. Daarvoor stel je o.a. een intern controleplan op en bewaakt de realisatie daarvan. De medewerker planning & control voert voor een belangrijk deel de controles uit. Jij stuurt hem feitelijk aan. Voor de conclusies en aanbevelingen ben jij verantwoordelijk. De opvolging daarvan monitor jij.
Ook toets je periodiek het control-, risk- en complianceframework. De controller rapporteert rechtstreeks aan de bestuurder en neemt deel aan de Auditcommissie en RvC-vergaderingen. De controller adviseert gevraagd en ongevraagd het bestuur en de RvC. De controller heeft een rechtstreekse lijn naar de RvC en andersom.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Heb jij 

 • HBO+ / WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een accountancy-achtergrond;

 • analytische vaardigheden;

 • organisatie- en omgevingssensitiviteit;

 • oog voor de context van een maatschappelijke organisatie;

 • 5 jaar werkervaring? 

Ben jij iemand die 

 • snel de essentie ‘oppakt’;

 • snel veel informatie kan verwerken;

 • hoofd- en bijzaken kan scheiden;

 • onafhankelijk kan denken;

 • nauwgezet is,

 • stevig is waar dat nodig? 

Dan is deze functie iets voor jou!

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Staf
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
20 uur

Wij bieden je een uitdagende baan voor 20 uur per week. Je gaat werken in een organisatie met een belangrijke maatschappelijke functie, met grote financiële belangen en met alle ruimte om je te ontwikkelen. 

We starten met een jaarcontract, met de intentie om hierna een vaste aanstelling overeen te komen bij goed functioneren. 

Het salaris ligt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 3.836 en € 5.747 bruto per maand, op basis van een fulltime invulling van 36 uur.

Contact

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 25 maart 2019 aan Woongoed Middelburg t.a.v. Wim Hoogendoorn, medewerker Personeel & Organisatie, e-mail: whoogendoorn@woongoed.nl. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eric de Ceuster, bestuurder, telefoon 0118 – 691705.

Over Woongoed Middelburg

Woongoed Middelburg is een woningcorporatie. We verhuren ruim 6.300 woningen, hebben een omzet van ca. € 40 mln. en een investeringsportefeuille voor de komende 10 jaar van € 285 mln. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een onafhankelijk analyticus, die graag de rol van controller wil vervullen.

Solliciteer direct