Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Controller (16 uur per week)

Werkgever
SSH
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
woensdag 30 januari 2019
Sluitingsdatum
woensdag 20 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Ben jij gek op cijfertjes, én vooral benieuwd naar het verhaal daarachter?

Wij zoeken per direct een enthousiaste en bevlogen Controller met een hart voor de maatschappij.  Als Controller sta je midden in de organisatie, weet je wat er speelt en hoe de zaken in de organisatie georganiseerd zijn. Iemand die verder kijkt dan de cijfers van vandaag en die echt kan schakelen op niveau van beter en efficiënter.

 

In het kort:

 • Je hebt een organisatie brede adviserende, toetsende en bewakende rol;

 • Je beoordeelt – gevraagd en ongevraagd -  de effectiviteit en efficiency van de organisatie, de (betrouwbaarheid van) interne bedrijfsvoering, de realisatie van de strategie en beleid;

 • Je ondersteunt het bestuur bij het bepalen van het gewenste risicoprofiel;

 • Je bent betrokken bij alle voorgenomen besluiten met vérstrekkende financiële gevolgen;

 • Je draagt zorg voor het verder ontwikkelen van adequate risicobeheersing en stelt risicorapportages op;

 • Je ziet toe op de governance en bewaakt dat de SSH volgzaam is aan wet- en regelgeving.

Plaats in de organisatie

Je hebt een onafhankelijk positie in de organisatie en bent verantwoording verschuldigd aan de directeur – bestuurder, die tevens eindverantwoordelijk is voor de functie. Je hebt een rechtstreekse lijn met de Raad van Commissarissen. Je neemt deel aan vergaderingen van de Treasury Commissie en bereidt mede de gesprekken met de externe accountant voor.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wie jij bent

Je bent een zelfstarter die goed functioneert in de rol van onafhankelijke adviseur. Je weet te handelen bij soms tegengestelde belangen en afwegingskaders. Je staat voor een ondernemende en nieuwsgierige werkhouding. Je kunt kritisch zijn en kan omgaan met weerstand. Je bent flexibel, denkt mee aan het verbeteren van bestaande processen, hebt humor en doorzettingsvermogen. Je beseft dat er niet altijd één standaardoplossing is voor een vraag.

 

Verder is het belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Je hebt minimaal een diploma op hbo-niveau (bijvoorbeeld accountancy, bedrijfseconomie);

 • Je beschikt over relevante werkervaring;

 • Je bent een kei in Microsoft Excel;

 • Je hebt vooral een helicopterview over het geheel en beschikt over goede adviesvaardigheden;

 • Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;

 • Je hebt oog voor bestuurlijke verhoudingen;

 • Je beschouwt de controlefunctie als middel om te komen tot een betere bedrijfsvoering.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Financieel/Administratief, Staf, Directie/RvB/RvC
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
16 uur

Wat wij jou bieden

Wij bieden een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer. Naast een pakket goede arbeidsvoorwaarden zijn we een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid. Ook bieden wij een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en werkervaring volgens de cao-woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 4.267,- tot € 6.451, - bruto bij een 36-urige werkweek. De functie is per direct beschikbaar voor 16 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Contact

Hebben wij je interesse gewekt? Mooi, aarzel niet en solliciteer! Reageer uiterlijk op 20 februari 2019 door jouw motivatie en CV te sturen naar zakelijk@sshxl.nl t.a.v. Carleen van den Broek (Manager Planning & Control) en Louise van Veen (P&O). Een referentiecheck en diplomacheck maken onderdeel uit van onze procedure. Voor inlichtingen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Carleen van den Broek (Manager P&C). Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Louise van Veen (P&O). Beide zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over SSH

Wie is de SSH?

De SSH is dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland en verhuurt kamers en woningen voor relatief korte periodes. De diensten die zij levert, passen bij de student. De SSH heeft ruim 19.000 verhuureenheden in onder meer Utrecht, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Maastricht, Tilburg en Amersfoort. De doelgroep bestaat uit Nederlandse en buitenlandse studenten van de in die steden gevestigde universiteiten en hogescholen. De organisatie van de SSH bestaat uit 130 medewerkers.

 

De SSH is meer dan een verhuurder of beheerder van woningen. De SSH draagt bij aan het leven en de ontwikkeling van studenten. Bij de SSH woont een student voor het eerst zelfstandig en doet ervaringen, vriendschappen en kennis op die belangrijk zijn voor de rest van het leven. Onze missie is om studenten goed en betaalbaar te huisvesten. Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten graag.

Solliciteer direct