Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Contractmanager (36 uur)

Werkgever
Woonstede
Plaats
EDE
Plaatsingsdatum
maandag 14 januari 2019
Sluitingsdatum
zondag 27 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Help jij het contractmanagement van onze organisatie naar een hoger niveau? Als de contractmanager van Woonstede hou je zicht op de prestaties en risico’s van de contracten en informeert alle betrokken contracteigenaren. Je bent betrokken bij de contractonderhandelingen, controleert en beoordeelt contractafspraken en jaarlijkse prijsverhogingen. Je zorgt dat de dienstverlening van goede kwaliteit blijft en spreekt contracteigenaren en leveranciers hierop aan. Je bent volledig op de hoogte van de inkoopsituatie van Woonstede en beschikt over de product- en marktkennis die past bij onze organisatie.

Samen met de contractbeheerders ben je onderdeel van de afdeling Vastgoedondersteuning. We werken met een enthousiast team dat in een collegiale sfeer gaat voor kwaliteit. We doen dat met lef, creativiteit, verantwoordelijkheid en pragmatisme. Het is een nieuwe afdeling waar op dit moment een afdelingshoofd voor wordt geworven. Deze zal ongeveer gelijktijdig met jou starten om samen met jou en je collega’s te werken aan deze nieuwe afdeling. Je bent dé contractmanager van Woonstede en werkt veel samen met de interne inkoper, contracteigenaren en leveranciers. Je werkt gemiddeld 20 uur per week voor de dienst Vastgoed en 16 uur voor de rest van de organisatie.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je beschikt over een relevante hbo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 of een opleiding richting contractmanagement. Naast relevante werkervaring beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden en kun je goed omgaan met de MS Office pakketten. Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden, bent assertief en standvastig. Als persoon ben je een verbinder die graag samenwerkt en nadrukkelijk oog heeft voor duurzame relaties.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Staf
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

De cao Woondiensten is van toepassing en salarisschaal I, met min. € 3.263 en max. € 4.292 bruto per maand. Wij bieden een jaarcontract met de intentie om aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Claudia van Deijck, hoofd Transformatie: 0318 – 695 647. Mail je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 27 januari 2019 naar: hr@woonstede.nl. Je krijgt 30 januari a.s. bericht of je op maandagmiddag 4 februari a.s. wordt uitgenodigd voor een gesprek. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Over Woonstede

Woonstede is een woningcorporatie met ruim 9.000 woningen in 4 gemeenten in Gelderland, het is een ambitieuze en dynamische organisatie. Woonstede geeft ruimte aan creatieve mensen die initiatieven durven te nemen en die verantwoordelijkheid willen dragen. Bij Woonstede werken circa 130 mensen, die zich graag en enthousiast inzetten voor de woonwensen van haar klanten.

Solliciteer direct