Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Contractbeheerder bedrijfsvastgoed

Werkgever
Stadlander
Plaats
Bergen op Zoom
Plaatsingsdatum
donderdag 2 augustus 2018
Sluitingsdatum
zaterdag 1 september 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Contractbeheerder Bedrijfsvastgoed
De afdeling Vastgoed is voor haar bedrijfsvastgoed op zoek naar een contractbeheerder bedrijfsvastgoed. Ons bedrijfsvastgoed varieert van een winkelpand voor de kapper op de hoek tot een verpleeghuis van 15.000 m².

Als contractbeheerder bedrijfsvastgoed ben je verantwoordelijk voor het sturen, bewaken en controleren van de onderhoudscontracten van de bouwkundige elementen en technische installaties. In het kader van onze ketensamenwerking werk je nauw samen met onze leveranciers en onderhoudsregisseurs met als doel een optimale exploitatie van ons bedrijfsvastgoed te realiseren.

Je bouwt een goede relatie op met onze zakelijke klanten zodat je hen met raad en daad kunt bijstaan. Intern werk je samen met de projectleiders bedrijfsvastgoed en woningen.

Wie zoeken we?

  • Je beschikt minimaal over een relevant mbo-4 diploma en actuele kennis van het vakgebied.
  • Kennis en ervaring met bouwkundig en installatietechnisch contractbeheer is een absolute must.
  • Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend zowel naar opdrachtgevers (onze klanten) als intern naar onze collega’s.
  • Je bent resultaatgericht met oog voor detail én de klant.
  • Je voelt je thuis in een organisatie met een maatschappelijke doelstelling.


Wat bieden we?
Wij bieden een uitdagende functie en een marktconforme beloning (salarisgroep G minimaal €2.576,- maximaal € 3.700,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week) afhankelijk van kennis en ervaring). Een werkweek van 36 uur behoort ook tot de mogelijkheden. Er is veel ruimte voor verdere opleiding en ontwikkeling en de overige arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Wie zijn wij?
Stadlander is een woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen en actief in de stad en in de dorpen. Wij zorgen voor betaalbare woningen voor iedereen van jong tot oud. Bij Stadlander staan ketensamenwerking en vernieuwend opdrachtgeverschap centraal in de aansturing van onze partners. Onze medewerkers krijgen veel ruimte om de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoger plan te brengen. We zijn vooruitstrevend en zijn hands-on en laagdrempelig.

Herken je jezelf in dit profiel?
Stuur dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 september 2018, je reactie en upload je brief en cv via het online sollicitatieformulier.

Heb je vragen over de functie?
Mail dan naar Nicole Mesman via nicole.mesman@stadlander.nl (assetmanager bedrijfsvastgoed). Zij belt je dan zo snel mogelijk terug.

Heb je vragen over de procedure?
Bel dan met Liliana de Kok (personeelsadviseur) via telefoonnummer 06-53424229.

Je reactie wordt verwerkt door VacaturePro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie. Voorafgaand aan de indiensttreding dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overlegd te worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch uitvoerend
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur

Solliciteer direct