Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Concerncontroller

Werkgever
Stichting WoonGoed 2-Duizend
Plaats
Reuver
Plaatsingsdatum
donderdag 12 juli 2018
Sluitingsdatum
woensdag 1 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

WoonGoed 2-Duizend in Reuver is een Plattelandscorporatie met 5.500 woningen

in de gemeenten Echt-Susteren, Beesel, Roermond, Maasgouw, Leudal en Roerdalen.

We zijn in deze gemeenten mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van wonen en leven. Bij WoonGoed 2-Duizend spreken we letterlijk en figuurlijk de lokale taal. Van onze medewerkers verwachten we een klantgerichte en professionele werkhouding. Onze organisatie kent drie afdelingen: Wonen, Vastgoed en Bedrijfsvoering en heeft 50 medewerkers.

WoonGoed 2-Duizend staat op dit moment onder verscherpt toezicht van AW en bijzonder beheer van WSW en voert een Herstelplan uit dat erop gericht is deze situatie uiterlijk 1 juli 2019 te beëindigen. Recent is besloten te kiezen voor zelfstandig voortbestaan van WoonGoed 2-Duizend en niet voor een fusie.

 

Wij zijn op zoek naar een gedreven en communicatief sterke

Concerncontroller m/v (36 uur)

die op een constructieve wijze countervailing power levert.

 

Wat vragen we van jou als Concerncontroller?

Als Concerncontroller  ben je verantwoordelijk voor de toetsing van strategierealisatie, beleid, investeringsplannen en bestuursbesluiten. Je toetst de planning en controlcyclus, processen, de administratieve organisatie en de informatievoorziening. Je ziet toe op een correcte uitvoering van fiscaliteiten en treasury. Je voert interne audits uit en je hebt de regie over het risicomanagement. Tot slot bewaak je de compliance.


Concern control is een onafhankelijke positie in de organisatie. Je legt verantwoording af aan de directeur-bestuurder en hebt een rechtstreekse lijn naar de Raad van Commissarissen. Je neemt deel aan de MT vergaderingen maar hebt daarin geen besluitvormende stem. Je bent een adviserende gesprekpartner voor bestuur, Raad van Commissarissen en management  team. Je controleert niet alleen achteraf, maar levert ook een bijdrage aan de voorkant van processen.

 

Je hebt een cruciale rol in de cultuurverandering die erop gericht is vertrouwen, transparantie, aanspreekgedrag en samenwerking tot stand te brengen.

 

Je hebt een HBO / WO werk- en denkniveau aangevuld met vakmatige kennis en ervaring, bij voorkeur ook op het gebied van volkshuisvesting dan wel vastgoed. Je bent integer, betrouwbaar, proactief, analytisch, maar ook pragmatisch op zijn tijd. Je beschikt over een helicopterview.

Je bent goed in staat vorm te geven aan je onafhankelijke rol. Je levert je bijdrage aan de organisatie ontwikkeling. Je werkt graag in een kleinere organisatie en toont je daarin toegankelijk.

 

Wat bieden we jou als Concerncontroller?

 • Een collegiale werksfeer in een kleinere organisatie die volop in beweging is;

 • Een marktconform salaris;

 • Een verantwoordelijke functie met ruimte om je verder te ontwikkelen in je vakgebied;

 • Een kans om je vakmatige en adviserende kwaliteiten te ontwikkelen;

 • Een fulltime dienstverband

   

  Solliciteren?

  Ter voorbereiding op een mogelijk kennismakingsgesprek ontvangen wij graag uiterlijk 1 augustus a.s. jouw Curriculum Vitae, voorzien van motivatie, via een email naar sollicitatie@woongoed2-d.nl

  De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 13 augustus.

   

   

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroepen
Financieel/Administratief, Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen