Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Communicatieadviseur

Werkgever
De Goede Woning
Plaats
Zoetermeer
Plaatsingsdatum
maandag 2 september 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Een willekeurige dag op kantoor: Je hebt overleg met de directeur-bestuurder en adviseert vanuit jouw rol over hoe communicatie kan bijdragen aan de organisatieontwikkeling. Vorig jaar heb je namelijk gezorgd voor het zichtbaar maken van het ondernemingsplan via een website en een wand in het kantoor. Zowel intern als extern; medewerkers, stakeholders en huurders zijn nu goed geïnformeerd. Je was betrokken bij het vormgeven van het communicatieplan en de uitvoering ervan. Daarna schuif je aan bij een overleg met de afdeling Vastgoed, waar je meedenkt over diverse communicatievraagstukken over nieuwbouw- en onderhoudsprojecten.

Hoog tijd om je e-mails te beantwoorden. En een concept communicatieplan voor een nieuw investeringsproject te schrijven. Gelukkig heb je de persvragen van gisteren al goed kunnen beantwoorden en je collega’s hierover geïnformeerd. Je checkt of de berichten al online staan. Gelukkig heeft je collega de bewonersavond die volgende week staat gepland al goed voorbereid. Je leest alleen nog even mee met de presentatie. Met de teamleider van Woonservice spar je een half uur over hoe collega’s berichten op social media goed kunnen beantwoorden. Jouw werkdag zit er op!

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Na je communicatieopleiding heb je al een aantal jaren gewerkt als communicatieadviseur. Je zoekt je collega’s regelmatig proactief op om ze te adviseren. Je vindt het een uitdaging om de organisatie communicatiever te maken. Onze strategische doelstellingen weet je te vertalen naar (corporate) communicatieadvies, activiteiten en middelen. Daarbij laat je zien goed te kunnen adviseren en gemakkelijk en tactvol te communiceren op verschillende niveaus.

Ben je flexibel, proactief, resultaatgericht én kun je goed schakelen tussen onze belangen, die van onze stakeholders en onze huurders? Dan zoeken we jou!

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28 uur

Wat vind je bij ons?

Je voelt verbinding met de woonbeleving van onze huurders in Zoetermeer, waar we ruim 6.000 huurwoningen beheren. Onze huurders waarderen ons en we zijn financieel gezond. Onze opgave lees je in ons ondernemingsplan: www.eenpassendthuis.nl. Je past in onze cultuur; onze communicatielijnen zijn kort en de werksfeer is open, informeel en collegiaal. Je zet stappen om jezelf te verbeteren. Dat doen wij ook continue. Zodat we goed kunnen inspelen op alle veranderingen en uitdagingen. Belangrijk, want we streven naar een hoge klanttevredenheid. We hebben veel te doen de komende jaren, dus ook veel te communiceren.

 

Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie als communicatieadviseur bij een woningcorporatie die zich goed op haar toekomst voorbereid. Waarin je je vak in de volle breedte uitoefent en je je verder kunt ontwikkelen. Je werkt zelfstandig en solistisch aan verschillende projecten. Bij complexe strategische communicatievraagstukken kun je extern advies inhuren. Je start bij ons met een jaarcontract. We gaan er natuurlijk vanuit dat we beiden blij zijn met onze match en je bij ons blijft werken. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring: minimaal € 3.486 en maximaal € 4.709 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal J van de CAO Woondiensten.)

 

Herken je je in deze vacature?
En matchen jouw en onze wensen? Mail dan je motivatie en cv naar ons. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Mariëlle van de Erve, communicatieadviseur a.i., telefoon (079) 343 80 00. Meer informatie over ons bedrijf lees je op www.dgw.nl en over de CAO Woondiensten op www.aedes.nl. De eerste gesprekken voeren we begin oktober. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Over De Goede Woning

De Goede Woning is een financieel gezonde woningcorporatie in Zoetermeer met een goede waardering door bewoners. Naast het verhuren van ruim 6.300 woningen en het realiseren van betaalbare sociale huurwoningen leveren wij een actieve bijdrage aan het leefklimaat in buurten en wijken. Daarnaast zetten we fors in op het reduceren van energieverbruik om de woonlasten te beperken. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen