Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Communicatieadviseur

Werkgever
Wooncorporatie De Goede Woning
Plaats
Apeldoorn
Plaatsingsdatum
donderdag 2 augustus 2018
Sluitingsdatum
zaterdag 18 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

 

Wonen vormt een fundamenteel onderdeel van ons bestaan.

Het is een belangrijke basis voor gelijke kansen in het leven.

 

De Goede Woning is een betrokken wooncorporatie in de stad Apeldoorn. Wij zijn er voor mensen die niet zelfstandig in deze basis kunnen voorzien. Voor hen maken wij het wonen betaalbaar en bereikbaar.

 

Wonen als fundament gaat over meer dan alleen stenen. Kernactiviteiten van De Goede Woning zijn het bouwen, beheren en verhuren van woningen. Een Goede prijs en een Goede woning staan centraal. Ook investeren wij veel in Goed wonen en een Goede woonomgeving. De Goede Woning investeert daarbij ook aanzienlijk in het verduurzamen van haar bezit.

 

We werken vanuit de volgende kernwaarden:

 • zelfkennis en zelfontwikkeling;

 • samenwerking;

 • klantgericht;

 • resultaatgericht;

 • integriteit.

 

Ter vervanging van een collega zijn wij op zoek naar een:

Communicatieadviseur (32 uur)
           
met een hands-on-mentaliteit


Als communicatieadviseur bij De Goede Woning heb je een belangrijke rol in het uitdragen van onze gewenste profilering, zodat wij onze maatschappelijke bijdrage kunnen invullen. Dit doe je in een breed speelveld van onder meer klanten, stakeholders - inclusief medewerkers - en omgeving.

Functie-inhoud
In deze functie werk je op strategisch, tactisch en operationeel niveau voor de gehele organisatie, zowel adviserend als ondersteunend. Je bent onder meer bezig met het volgende:

 

 • Je adviseert de bestuurder en het management over het (corporate) communicatiebeleid en maakt dat concreet met de invulling van communicatieplannen.

 • Je geeft invulling aan én voert concrete communicatietrajecten uit die onder meer te maken hebben met dienstverlening, vastgoedprojecten en interne zaken. Toegespitst op het beoogde resultaat, het effect en de diverse doelgroepen.

 • Je adviseert de bestuurder en de managers over de externe profilering en positionering van De Goede Woning in het kader van public affairs.

 • Je organiseert en begeleidt de inzet en de bijdragen van externe dienstverleners op het gebied van communicatie (advies, uitvoering en productie).

 • Je verantwoordt communicatieactiviteiten ten aanzien van het effect en het budget.

 

 

 

 

Functie-eisen

Voor deze functie heb je minimaal hbo werk- en denkniveau, aantoonbaar met bijvoorbeeld een opleiding communicatie, aangevuld met 5 jaar werkervaring gericht op het invullen en concretiseren van communicatie als onderdeel van de dienstverlening en de verschillende bedrijfsactiviteiten. Kennis van of ervaring met de communicatieve organisatie en Factor C is een pre. Daarnaast is het een pluspunt als je ervaring hebt met volkshuisvesting en inzicht hebt in de rol en de belangen van corporaties, huurders/bewoners en externe stakeholders.

De ideale kandidaat beschikt over de volgende persoonlijke kenmerken. Je bent:

 • Resultaatgericht

 • Samenwerkingsgericht

 • Omgevingsbewust

 • Kwaliteitsgericht

 • Creatief

Geïnteresseerd?
Spreekt deze functie je aan? Laat het ons weten! Stuur je motivatie met curriculum vitae per mail naar c.kers@degoedewoning.nl, t.a.v. hr-adviseur Carla Kers. Je kunt tot en met 17 augustus 2018 reageren.

Meer informatie
Heb je inhoudelijke vragen over de functie van communicatieadviseur? Neem dan contact op met Vanessa van Herrewaarden, communicatieadviseur, via Carla Kers (HRM) 055 - 369 69 16 of per mail c.kers@degoedewoning.nl.

 


Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist bij indiensttreding.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 uur uur

Over Wooncorporatie De Goede Woning

Vacature Communicatieadviseur (32 uur)

Solliciteer direct