Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Communicatieadviseur

Werkgever
Woonkracht10
Plaats
Zwijndrecht
Plaatsingsdatum
woensdag 11 juli 2018
Sluitingsdatum
zondag 5 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

Als communicatieadviseur stel je het strategisch communicatie beleid op, implementeer je deze en bewaak je de uitvoering hiervan. Je versterkt de internal branding door het internaliseren van de klantwaarden en het uitdragen van de gewenste cultuur, in identiteit en grondhouding. Je zorgt voor de (door)ontwikkeling van diverse (interne) communicatiekanalen en ondersteunt de groei en ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers op hun communicatie verantwoordelijkheden. Daarbij hoort ook de overdracht van de zorg voor sociale media naar het Service Center. De communicatieadviseur ondersteunt en geeft advies bij de diverse projecten en verandertrajecten. Je bent een gevraagd en ongevraagd sparringspartner voor bestuur en MT. Kortom het is jouw doel om de in- en externe communicatie zodanig vorm te gegeven en op elkaar af te stemmen dat Woonkracht10 de identiteit dat ze bij haar doelgroepen wil hebben, krijgt en behoudt.

 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Iets voor jou?

Communicatie en klanten geeft jouw energie! Je hebt een heldere visie op communicatie en op de ontwikkelingen in jouw vakgebied zowel online als offline. Je weet organisatievraagstukken te vertalen naar een communicatieplan en een plan van aanpak waarbij je de juiste middelen in zet. Je bent organisatiesensitief, inspireert en je hebt overtuigingskracht. Daarnaast kan je goed luisteren en hoor je de wensen van je (interne) klant. Je weet wat er speelt binnen en buiten Woonkracht10 en baseert je adviezen hierop. Je hebt een heldere spreek- en schrijfstijl en een afgeronde HBO opleiding in de richting Communicatie en Marketing met aanvullende kennis op het gebied van digitalisering, social media en online communicatie.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Waarom bij ons?

Woonkracht10 is een ambitieus en energiek bedrijf. Als medewerker krijg je bij Woonkracht10 de kans om je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. De inschaling van deze fulltime functie is passend bij de kandidaat met de juiste ervaring, kennis en competenties. De cao Woondiensten is van toepassing. Woonkracht10 biedt een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck en assessment maakt deel uit van de procedure.

 

We maken graag kennis met je!

Ben jij enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Ter voorbereiding op een eventueel gesprek ontvangen wij graag uiterlijk

5 augustus 2018 je cv en motivatie. Stuur deze naar trudikanders@woonkracht10.nl.

Heb je vragen of wens je extra informatie over deze vacature, neem dan contact op met Erwin Zwijnenburg (bestuursvoorzitter) via telefoonnummer (078) 620 20 00.

Over Woonkracht10

Klanten van Woonkracht10 rekenen op je. Want Woonkracht10 Geeft Thuis. We bieden aan ruim 11.500 huishoudens een goede, betaalbare woning in een nette buurt in de regio Drechtsteden. Vandaag en in de toekomst. We zijn betrokken, verbindend, ondernemend en klantgericht en vinden de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. Ons streven is om bij de beste woningcorporaties van Nederland te horen met enthousiaste klanten en medewerkers.

 

Woonkracht10 is volop in beweging. We zitten vol met ambities en nemen onze verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor onze klanten. Hierbij zoeken we steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. Persoonlijke, duidelijke en begrijpelijke communicatie met de klant is hierbij essentieel en draagt bij aan de tevredenheid over onze dienstverlening. Om alle communicatiestromen goed te laten verlopen en de zichtbaarheid en merkbaarheid van Woonkracht10 te vergroten zijn wij op zoek naar een:

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen