Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Buurt-/huismeester

Werkgever
Thuisvester
Plaats
Oosterhout
Plaatsingsdatum
zaterdag 5 oktober 2019
Sluitingsdatum
zaterdag 19 oktober 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Een Buurt- & Huismeester maakt onderdeel uit van het team Sociaal Beheer. Dit team valt onder de afdeling Wonen. Afdeling Wonen is het eerste aanspreekpunt voor klanten voor alle dienstverlening. Daarnaast zijn de hoofdaandachtsgebieden de leefbaarheid van de buurten en complexen en de verhuur van woningen. De afdeling werkt intensief samen met huurders,  vertegenwoordigers en maatschappelijke stakeholders. De buurt- & huismeester is werkzaam vanuit de hoofdvestiging in Oosterhout.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)

Als buurt- & huismeester ben je actief en zichtbaar aanwezig in buurten en complexen. Je bent met name bezig met het tijdig oppakken en signaleren van ontwikkelingen rondom sociale problematiek, behoeften aan dienstverlening en leefbaarheid. Je hebt oog voor de vraag van de klant, collega’s en netwerkpartners. Je acteert op daaruit voortvloeiende signalen. Je draagt zorg voor het schoon, heel en veilig zijn van de buurten en complexen.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Voor de functie is MBO werk– en denkniveau vereist. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je flexibel, zelfstandig en heb je een probleemoplossend vermogen. Je werkt graag met mensen en je hebt affiniteit met wonen. Je bent ondernemend, kordaat of dienstbaar, afhankelijk van wat
de situatie van je vraagt. De functie is ingeschaald in salarisschaal E, cao Woondiensten.

Contact

Passen onze kernwaarden lef, samen en duurzaam bij jou en heb je de juiste drive en mentaliteit om binnen Thuisvester het verschil te maken, reageer dan via vacatures@thuisvester.nl. Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Balemans (teamleider Wonen) via 085 20 20 777. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Thuisvester

Thuisvester huisvest zo’n 40.000 mensen in meer dan 16.000 woningen in de gemeente Geertruidenberg, Oosterhout, Rucphen en Zundert. Vanuit het wonen wordt bijgedragen aan een leefbare omgeving voor de huurders zodat deze actief deel kunnen nemen aan de samenleving. Dat vindt Thuisvester belangrijk. Daarvoor zetten zij zich actief in.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen