Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Business/project controller

Werkgever
Stichting Havensteder
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
donderdag 13 september 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Ben je gek op cijfertjes, maar vooral benieuwd naar het verhaal achter de cijfers?

reageren kan tot 25 september 2018


de baan
Wat je allemaal gaat doen

We hebben plaats voor een business/project controller die de activiteiten van de afdeling Verkoop en Planmatig Onderhoud & Contractonderhoud ondersteunt. Je bent eigenaar van de financiële projectadministratie, organiseert periodieke overleggen met managers, teamleiders, en projectleiders in het kader van de financiële rapportages, en adviseert en ondersteunt de business op basis van je eigen cijfers. We vragen echter meer. We vragen om iemand die verder kijkt dan de cijfers van vandaag maar echt kan schakelen op het niveau van beter, efficiënter, sneller, en meer. Niet alleen op financieel vlak, maar ook op het niveau van processen, compliance, kwaliteit en borging hiervan HR-processen en communicatie. Eigenlijk vragen we je om je overal mee te bemoeien wat het werk van de directie Onderhoud en Ontwikkeling beter of de klant meer tevreden zal maken.
  
Natuurlijk ga je ook gewoon zelf heel veel doen en regelen, zelfstandig, in nauwe coördinatie met de afdelingen Financiën en Concerncontrol. We hebben ambities op het vlak van interne controles, het verder door ontwikkelen van risicomanagement op onze directie en binnen de investerings- en onderhoudsprojecten en de inrichting van onze interne processen en procedures. Verder beoordeel je investerings- en uitvoeringsvoorstellen, ondersteun je bij de totstandkoming van de jaarrekening, en draai je zelfstandig projecten op het gebied van compliance.
 
Wat is je rol
De business/projectcontroller heeft vooral een helikopterblik over het geheel, heeft het totaaloverzicht en bewaakt alle risico’s en beheersmaatregelen. De business/projectcontroller heeft een toetsende rol op de uitvoering en kwaliteit van plannen en begrotingen op organisatie niveau, onderdelen hiervan en het risicomanagementproces waarbij de business/projectcontroller nauwkeurig, volgens de wet- en regelgeving en richtlijnen werkt. Organisatieonderdelen zijn onder andere financiële administratie, administratieve organisatie, het economisch beleid, het risicomanagementbeleid, privacyregelgeving en product en klantgerichte investeringen op het te behalen financieel rendement.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Competenties

 • Je bent sterk analytisch, hebt een groot organiserend vermogen en schakelt eenvoudig en snel van strategie naar operatie.
 • Je kunt goed luisteren, zet anderen in hun kracht en bent een verbinder van/met mensen.
 • Je blinkt uit als het gaat om nauwkeurigheid, kristalheldere communicatie, positieve energie, lef en kwaliteit.
 • Het is geen competentie, maar een beetje gevoel voor humor helpt! Het is belangrijk het ook gewoon leuk te hebben op je werk.

 
jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in een (bedrijfs-)economische richting.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als financieel adviseur of controller, bij voorkeur bij een consultancybedrijf en/of woningcorporatie.
 • Je bent een kei in Microsoft Excel en hebt ruime ervaring met andere Office-producten. Kennis van Microsoft Dynamics en BI-oplossingen is een pré.
 • Je hebt in elk geval de mentaliteit en het werk ethos van een consultant, met een groot maatschappelijk hart….we doen alles om de kwaliteit van de woningen van onze huurders te verbeteren.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur

ons aanbod

 • Geld: het minimum salaris behorend bij deze functie is € 3.486,00 en het maximum salaris is € 4.709,00,
 • Een geweldige werkplek in de Red Apple met een topuitzicht over de Maas, naast de Markthal en perfect ontsloten met trein, tram en metro,
 • Leuke collega’s met bijna wekelijkse borrelmogelijkheden, een kantine met sport- en spelmogelijkheden, een fruitbuffet en een wekelijkse bootcamp,
 • Ruimte voor je privéleven. We begrijpen dat je kinderen hebt of een leuke hobby die wel eens wat van je vraagt. Werkdagen en tijden zijn in overleg, 4x9 is natuurlijk mogelijk,
 • Opleidingsmogelijkheden: Havensteder biedt ruimte om aan de persoonlijke opleidingswensen te voldoen van alle collega’s van O&O, ook die van jou. Naast dat er directiebreed opleidingsbudget beschikbaar is, bouw je jaarlijks € 900,- op om zelf in te zetten voor een opleiding naar keuze,
 • Havensteder Academie, een opleidingsinstituut voor en (soms) door Havensteders: wijksafaries, sportevenementen, reizen, in company cursussen, etc.,
 • Laptop, iPad en een mobiele telefoon.


verdere informatie
Reageer uiterlijk op maandag 24 september 2018 met jouw motivatie en C.V via de 'Solliciteer' button.

inlichtingen
Voor inlichtingen over de inhoud van de functie bel je Urias Santos Bakker (010-333 3095). Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Marissa Schouten (medewerker HRM)
010 – 333 37 11.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Marissa Schouten 010 – 333 37 11

Over Stichting Havensteder

Wij zijn Havensteder. Wij verhuren met name betaalbare woningen in Rotterdam en omgeving voor mensen met een laag inkomen of een kwetsbare positie. We verhuren aan 45.000 huishoudens. In verschillende wijken in Rotterdam en Capelle aan den IJssel verhuren we woningen in de vrije sector en verkopen we woningen.

Havensteder is een robuuste partij in de stadsregio Rotterdam. Huis voor huis. Straat voor straat. Wijk voor wijk.

Havensteder. Sterk in wonen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen