Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Business controller

Werkgever
Oost Flevoland Woondiensten
Plaats
Dronten
Plaatsingsdatum
woensdag 6 juni 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Business Controller (24 uur per week)

Wat ga je doen?


Als Business Controller draag je op een effectieve wijze bij aan good governance, integriteit en aan continue verbetering van de dienstverlening en bedrijfsprocessen, afgestemd op de missie en visie van Oost Flevoland Woondiensten. 
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne controle, waaronder ook het kritisch beoordelen van strategische besluiten, het beoordelen van de betrouwbaarheid van managementinformatie en risicoanalyses.

Je adviseert gevraagd en ongevraagd over de planning en controlcyclus, treasury, administratieve organisatie/interne beheersing, risicomanagement en compliance. Je rapporteert je bevindingen en de mogelijkheden ter optimalisering.

Je werkt op basis van een risk based auditplan. Je bent in samenspraak met de directeur-bestuurder, Raad van Commissarissen en manager Bedrijfsvoering verantwoordelijk voor het opstellen hiervan. Je voert audits uit op kernprocessen, projecten en bedrijfsvoering, waarbij het onderzoek zich richt op funktiescheiding, interne controle, efficiency, effectiviteit en klantgerichtheid. Je hebt een onafhankelijke positie in lijn met het Besluit Toegelaten Instellingen Volkshuisvesting (BTIV) en ressorteert rechtstreeks onder de directeur-bestuurder. Je bent een kritische sparringpartner voor de directeur-bestuurder en het managementteam. 
Je rapporteert aan de directeur-bestuurder, maar indien noodzakelijk rechtstreeks aan de raad van commissarissen. Je neemt deel aan de vergaderingen van de auditcommissie.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Wie ben jij?

  • Je hebt een analytisch denkvermogen en beschikt minimaal over een relevante HBO-opleiding. Je hebt ervaring op het gebied van business control.
  • Je hebt specifieke kennis op het gebied van audit, administratieve organisatie/interne beheersing, risicomanagement, verslaggeving en informatievoorziening en compliance.
  • Je kunt zelfstandig werken, je bent pro-actief, gericht op samenwerken en bezit organisatiesensitiviteit. Je communiceert effectief op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent kritisch en resultaatgericht.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36-36 uur

Wat bieden we jou?

We bieden jou een uitdagende functie met ontwikkelingsmogelijkheden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.926 en maximaal € 5.034 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De CAO Woondiensten is van toepassing. 

Voor meer informatie over deze functie kunt u mailen met alexvandoorn@ofw.nl (de heer A.I. van Doorn, manager bedrijfsvoering).

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature, Fulltime, Dronten, Controller, Financieel specialist.

Contact

de heer A.I. van Doorn

Over Oost Flevoland Woondiensten

Oost Flevoland Woondiensten (OFW) is een ambitieuze organisatie en is met circa 4800 woningen, garages en dergelijke de enige woningcorporatie in de gemeente Dronten. OFW is actief op het terrein van nieuwbouw, wonen en zorg, modernisering, herstructurering en studentenhuisvesting en besteedt veel aandacht aan leefbaarheid en duurzaamheid. Er ligt voor de komende jaren een aanzienlijke en ook boeiende opgave. OFW is een platte organisatie, werkt met zelfsturende teams en projectgroepen en heeft vier afdelingen namelijk Wonen, Projecten, Bedrijfsvoering en Beleidsontwikkeling en Ondersteuning. Circa 50 enthousiaste medewerkers vormen de organisatie. Deze professionaliseert steeds verder. OFW heeft zich ontwikkeld tot een eigentijdse en klantgerichte organisatie die herkenbare diensten en eigentijdse producten aanbiedt.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen