Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Business controller (32-36 uur)

Werkgever
Woonbedrijf ieder1
Plaats
Deventer
Plaatsingsdatum
maandag 11 februari 2019
Sluitingsdatum
donderdag 28 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Woonbedrijf ieder1 biedt mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug door ze een goede en betaalbare woning te verhuren. Woonbedrijf ieder1 is een vaste waarde in de regio Stedendriehoek. In de regio Deventer en Zutphen verhuren en onderhouden we zo'n 14.000 woningen. Door onze zorg voor een goed en betaalbaar huis dragen wij bij aan leefbare steden en dorpen.

De afdeling Bedrijfsvoering zorgt ervoor dat Woonbedrijf ieder1 de organisatiedoelstellingen met plezier, efficiënt en op professionele wijze met de juiste middelen kan behalen. De bijdragen van Bedrijfsvoering zijn verdeeld over drie teams, namelijk:

-  financiën: verzorgen van de volledige financiële administratie voor de verschillende juridische entiteiten en het opleveren van daarop gebaseerde in- en externe rapportages;

-  bedrijfsinformatie: analyseren, adviseren en ondersteunen van management bij alle mogelijke bedrijfseconomische, informatiserings- en rapportagevraagstukken gericht op het beheersen van bedrijfsrisico’s;

-  organisatie en dienstverlening: adviseren over en organiseren van de dienstverlening en ondersteuning op het gebied van P&O, ICT, inkoop en facilitaire zaken.

 

Het team Bedrijfsinformatie (ca. 10 fte) is zowel kaderstellend, adviserend als controlerend richting het lijnmanagement gericht op het beheersen, mitigeren van (financiële) risico’s en het optimaliseren van de bedrijfsvoering en informatiemanagement. Vanuit de control-functie vindt nauwe samenwerking plaats met de concern-controller bij de uitvoering van control-activiteiten en audits. In het kader van dienstverlening, compliance, risicobeheer, veiligheid en integriteit worden medewerkers geacht de daartoe geldende klantwaarden, regels en voorschriften na te leven.

Binnen de afdeling Bedrijfsvoering is een vacature ontstaan voor een Business Controller.

De Business Controller bewaakt de naleving van financiële kaders en geldende wet- en regelgeving in (investerings) plannen, (voorgenomen) besluiten, in- en externe verantwoordingsstukken, mede in de vorm van audits. Het risicomanagementbeleid wordt in afstemming met de concerncontroller bewaakt en getoetst. Thema’s waarmee de collega Business Controller tevens mee bezig  is, zijn business-analyse, financieel en fiscaal advies, uitwerking financiële kaders, in- en externe rapportages, vastgoedwaardering, informatie- en data-management en treasury.

 

Jij hebt:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau, richting accountancy of bedrijfseconomie;
 • minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring, ervaring in de accountancy is een pré;
 • inzicht in de bedrijfsvoering en factoren die hiervoor bepalend zijn voor risicobeheersing en control, bij voorkeur specifiek van woningcorporaties;
 • bij voorkeur ervaring in het uitvoeren van (interne) audits, kennis van fiscaliteiten, risicobeheersing en waardering van vastgoed;
 • een interne klantfocus, sterke analytische vaardigheden  en een constructief kritische instelling.

 

Jij bent:

 • in staat om een eigen mening te vormen op basis van eigen analyse en bevindingen en anderen te overtuigen op basis van argumenten;
 • analytisch, onafhankelijk en kritisch, durft (dreigende) onvolkomenheden te benoemen en bespreekbaar te maken;
 • iemand die gevraagd en ongevraagd advies geeft;
 • in staat om in- en externe ontwikkelingen te vertalen naar de eigen organisatie;
 • iemand die verbinding maakt en aandacht heeft voor de behoeften van de interne klant;
 • pro-actief, gedreven, communicatief en schriftelijk vaardig.

 

Wij bieden:
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Je standplaats wordt Deventer, maar je bent uiteraard ook inzetbaar in werkgebied Zutphen.
Een goed georganiseerd bedrijf met betrokken collega’s en een open cultuur.

Deze functie is ingedeeld in salarisschaal J conform CAO Woondiensten. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van je opleiding, leeftijd en ervaring. Het gaat om een vaste formatieplaats, waarbij wij in eerste instantie een jaarcontract aanbieden.

Solliciteren
Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 28 februari 2019 naar coby.voortman@ieder1.nl  

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fatih Dursun, Teamleider Bedrijfsinformatie via telefoonnummer 088-1120780.

De eerste sollicitatiegesprekken zullen worden gepland op dinsdag 12 maart 2019. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wij verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

 

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur

Over Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 biedt mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug door ze een goede en betaalbare woning te verhuren. Woonbedrijf ieder1 is een vaste waarde in de regio Stedendriehoek. In de regio Deventer en Zutphen verhuren en onderhouden we zo'n 14.000 woningen. Door onze zorg voor een goed en betaalbaar huis dragen wij bij aan leefbare steden en dorpen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen