Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Business analist/functioneel beheerder

Werkgever
GroenWest
Plaats
Woerden
Plaatsingsdatum
vrijdag 21 december 2018
Sluitingsdatum
dinsdag 15 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Het team I&A bestaat uit een helpdesk medewerker, functioneel beheerders, business analisten en een projectleider en wordt ondersteund door een teammanager.

 

Samen met je I&A collega’s zorg je ervoor dat onze collega’s in de gebruikersorganisatie zo optimaal en efficiënt mogelijk ondersteund worden in de bedrijfsprocessen door middel van informatievoorziening. Jij bent de verbindende schakel tussen de gebruikers en de ICT-organisatie en weet hierin de juiste vertaalslag te maken. Je bent dus écht actief op het snijvlak van business en ICT en je zorgt ervoor dat door middel van informatievoorziening, vraag en aanbod goed op elkaar worden afgestemd. Daarnaast heb je de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen.

 

Je werkt nauw samen met externe (keten) partijen over structurele oplossingen, verbeteringen en volgt ontwikkelingen in het vakgebied.

Verder zorg je voor het oplossen van (terugkerende) incidenten en het coördineren van de (interne/ externe) uitvoering van de werkzaamheden. Hiertoe behoort ook de coördinatie van het testproces en de livegang van (software) updates.

 

Het team I&A is een nieuw team. We zijn nog in ontwikkeling naar een goede dienstverlenende afdeling en we hopen dat jij daar met een frisse blik een steentje aan kunt bijdragen.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Functie-eisen

Je herkent je in de volgende punten zodat je je snel thuis zult voelen in jouw nieuwe rol. Je hebt/je bent:

 • een afgeronde opleiding HBO Bedrijfsinformatica of vergelijkbaar;
 • enkele jaren ervaring met het werken in een vergelijkbare functie, kennis van processen binnen woningcorporaties is een pré;
 • ervaring met ERP-systemen, ervaring met TobiasAX is een pré;
 • kennis van informatieanalyse en functioneel ontwerp van applicaties;
 • kennis van BISL/ASL/ITIL, proces- en projectmanagementtechnieken;
 • ervaring met testcoördinatie;
 • goede communicatieve vaardigheden vanwege het veelvuldige contact met (kern)gebruikers, proceseigenaren en leveranciers;
 • analytisch denkvermogen.

 

Daarnaast ben je:

 • initiatiefrijk, proactief en vasthoudend;
 • enthousiasmerend, een teamspeler en klantgericht;
 • accuraat en resultaatgericht.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
ICT
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

GroenWest biedt veel. Niet alleen een zeer afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief, maar ook goede (marktconforme) primaire arbeidsvoorwaarden. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook goed (eindejaarsuitkering, laptop, smartphone) en je mag rekenen op een fijne werksfeer, waarin kennis en ervaring worden gedeeld. En de setting? Die is open, informeel en enthousiast.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 4.292,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal I, CAO Woondiensten).

 

Informatie en sollicitatie

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan via deze link: https://my.harver.com/app/landing/5c1b7c31369cec47c395c613.

Je kunt tot en met 15 januari 2019 reageren.

Voor meer informatie kun je mailen (j.ligthart@groenwest.nl) of bellen naar GroenWest (is 088-0129000) en vragen naar Joyce Ligthart (teammanager ICT).

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over GroenWest

GroenWest is een actieve, maatschappelijk betrokken woningcorporatie met circa 12.000 woningen die haar klanten een thuis wil bieden in het Groene Hart van de Randstad. GroenWest is een organisatie volop in beweging. GroenWest wil haar taken als sociale volkshuisvester in het Groene Hart optimaal uitvoeren en haar beschikbare middelen maximaal kunnen inzetten voor de volkshuisvesting. 

Solliciteer direct