Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Bouwkundig medewerker (36 uur per week; verdeeld over 5 dagen)

Werkgever
Stichting Thuisvester
Plaats
Oosterhout
Plaatsingsdatum
donderdag 9 februari 2017
Sluitingsdatum
woensdag 22 februari 2017

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De bouwkundig medewerker is breed inzetbaar binnen de afdeling vastgoed en levert met name input voor het actualiseren van de (meerjaren-) onderhoudsplanning en –begroting inzake het planmatig onderhoud. Je houdt toezicht op de uitvoering van planmatig en projectmatige onderhoudsprojecten, zodat de oplevering volgens de gemaakte afspraken verloopt (planning, budget, kwaliteitseisen etc.). Je bent aanspreekpunt voor bewoners tijdens de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Ook verzorg je het technisch informatiebeheer en houd je de woningcartotheek actueel.

De afdeling vastgoed richt zich op de investeringen op het gebied van portefeuille uitbreiding (projectontwikkeling), aanpassingen en verbeteringen (projectmatig onderhoud), realisatie van nieuwbouw en planmatig onderhoud aan bestaande woningen, herstructureringsprojecten en de coördinatie van de verkoop van woningen. Tevens is de afdeling verantwoordelijk voor het bewaken van de beleidskaders op het gebied van dagelijks onderhoud.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Thuisvester is op zoek naar een enthousiaste, flexibele, zelfstandige en klantgerichte collega. Je werkt resultaat- en kwaliteitsgericht. Als vanzelfsprekend heb je goede communicatieve vaardigheden. Je bent in het bezit van een technisch/bouwkundig diploma op minimaal MBO niveau en hebt ervaring met planmatig- en contractonderhoud en het toezicht houden daarop. Je bent bekend met het inspecteren van vastgoedobjecten en het uitvoeren van conditiemetingen volgens de NEN2767.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch toezicht
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

De functie is ingeschaald in salarisschaal G, CAO Woondiensten: (€ 2.639,--/  € 3.474,--). Indien je nog niet over de benodigde vaardigheden beschikt kan een lagere inschaling plaatsvinden.

Over Stichting Thuisvester

Als maatschappelijke en klantgerichte onderneming met zo’n 13.500 huurwoningen wil Thuisvester het woon- en leefkwaliteit in het werkgebied versterken. Met een vooruitstrevende aanpak wordt er samengewerkt aan een fijne samenleving in de stad én op het platteland. Ongeveer 125 gedreven medewerkers zetten zich in voor tevreden klanten die kwalitatief goed wonen in een aangename woonomgeving tegen een betaalbare prijs. Word jij ook actief in wonen?

Solliciteer direct