Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Bewonersconsulent capelle a/d ijssel (32 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Plaatsingsdatum
woensdag 11 juli 2018
Sluitingsdatum
dinsdag 17 juli 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Bewonersconsulent draag je in belangrijke mate bij aan het succes van onze organisatie. Je maakt deel uit van clusterteam Lek en IJssel waar je het eerste aanspreekpunt voor onze bewoners op het complex Spinoza bent. Belangrijke taken hierbij zijn het verhuren van woningen, zorgen voor klanttevredenheid, overleg voeren met bewonerscommissies, beantwoorden van voorkomende vragen, afrekenen van servicekosten en verwarmingskosten, bemiddelen bij overlast, het verrichten van kleine technische taken, het uitzetten van technisch onderhoud en daar toezicht op houden en alle bijbehorende administratieve handelingen.

In brede zin draag je met alles bij aan een optimaal plezierig en veilig leefklimaat in de complexen. Verder bied je ook ondersteuning bij persoonlijke zaken van bewoners, zoals bijvoorbeeld het doorverwijzen naar instanties.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je bent een organisator met vele talenten, waarvan de belangrijkste is eerlijk en betrokken in gesprek zijn met onze bewoners en je hebt een positieve basishouding. Je kunt goed luisteren en je inleven. Je voelt je verantwoordelijk maar bent goed in staat te relativeren. Je hebt een zeer sociale functie waarbij je veel contact hebt met verschillende partijen. Omdat je als bewonersconsulent zelfstandig te werk gaat, is het belangrijk dat je creatief, flexibel, initiatiefrijk, vasthoudend en oplossingsgericht ingesteld bent. Je functioneert prima in een veranderende omgeving.

Je bent gewend te communiceren met een mondige doelgroep en je bent stressbestendig. Daarnaast heb je enige technische kennis, ben je administratief sterk en weet je effectief om te gaan met systemen. Je werkt minimaal op mbo+ niveau, hebt bij voorkeur een opleiding gevolgd gericht op facilitaire dienstverlening en enkele jaren werkervaring in de volkshuisvesting opgedaan. Daarnaast ben je woonachtig in regio Capelle a/d IJssel.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 uur uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Voor deze functie geldt een salaris in schaal G CAO Woondiensten (minimaal € 2.576,- en maximaal €3.328,- per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur). Jouw werkdagen zijn in ieder geval maandag, woensdag en vrijdag met dinsdag of donderdag als vaste vrije dag.

Contact

Ga dan vóór woensdag 18 juli a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Berloth (clustermanager), via 020-6662666. De eerste gespreksronde is op woensdagochtend 25 juli en/of donderdagochtend 26 juli aanstaande ingepland. In de procedure zal een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd worden.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen