Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Bewoners- en participatieconsulent die zorgt voor onderlinge verbindingen, voor een periode tot 2020

Werkgever
Woonstichting St. Joseph
Plaats
Boxtel
Plaatsingsdatum
donderdag 4 januari 2018
Sluitingsdatum
zondag 14 januari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

In Boxtel zoeken we voor een periode tot 2020 een enthousiaste bewoners- en participatieconsulent voor 32 uur per week. Een collega die projecten van de grond trekt, samen met onze huurders en partners. Je werkt binnen het team Sociaal Beheer dat - naast jou – bestaat uit 2 wijkbeheerders, 2  wijkconsulenten en 1 projectconsulent.

Je speelt een onmisbare rol bij de totstandkoming en uitvoering van projecten. Jij bent de schakel tussen St. Joseph, de bewoners, onze partners en de (externe) uitvoerder. Vanuit de praktijk kom je met nieuwe ideeën. Je levert een bijdrage aan leefbare buurten en participatie.

Jouw werkdag bij St. Joseph kan er als volgt uitzien:

Je begint met een extern overleg. Samen met de opbouwwerker en een afvaardiging van bewoners bekijk je welke aanpak het best is om de leefbaarheid in een buurt weer op te vijzelen. Je bent daarin heel creatief. Daarna spring je op de fiets om enkele bewoners thuis te spreken over het geplande onderhoudsproject dat binnenkort bij hen in de straat start. Aansluitend loop je de ingerichte modelwoning in die straat binnen om nog wat vragen aan de uitvoerder te stellen.

Eenmaal weer op kantoor bespreek je met collega’s hoe je bewoners informeert over het aanbrengen van zonnepanelen. Op je bureau liggen de ingevulde keuzeformulieren van bewoners die je verwerkt in ons primaire systeem.

Aan het einde van de dag kijk je terug op een dynamische dag. Veel zaken die je had gepland zijn afgerond. Maar je bent flexibel genoeg om ook ad hoc zaken op te pakken.

 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Zijn dit jouw talenten?

Je bent absoluut: communicatief, sociaal en commercieel vaardig, resultaatgericht, sterk in overreden, empathisch en creatief.

Je kunt goed: netwerken, projecten leiden, problemen analyseren en samenwerken.

Jij hebt in ieder geval: een afgeronde Hbo-opleiding, ervaring met bewonersparticipatie en kennis van relevante wet- en regelgeving op volkshuisvestelijk gebied. Ook heb je inzicht in relevante ontwikkelingen in het maatschappelijk speelveld.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 uur

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de  cao Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal H. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt een contract tot 2020.

De voorkeur gaat sterk uit naar werkdagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Inge Huisman, manager Sociaal Beheer & Communicatie via (0411) 659100.

Ben je enthousiast over ons aanbod? Stuur dan voor 15 januari 2018 je CV en motivatie naar vacature@sintjoseph.nl o.v.v. de functienaam.

 

Over Woonstichting St. Joseph

Woonstichting St. Joseph is een middelgrote woningcorporatie in Boxtel met ogeveer 4200 huurwoningen. Bij Woonstichting St. Joseph gaat het om meer dan alleen de woningen; we geven mensen de ruimte. Samen met interne en externe partners willen we actief een bijdrage leveren aan de thema’s ‘betaalbaar wonen’ & ‘verbinden’.

Solliciteer direct