Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Beleidsadviseur wonen

Werkgever
Gemeente Heerhugowaard
Plaats
Heerhugowaard
Plaatsingsdatum
vrijdag 8 februari 2019
Sluitingsdatum
zondag 24 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

In Heerhugowaard werken wij elke dag aan een betere en veiligere omgeving voor iedereen die hier komt, woont, werkt, onderneemt en leeft. Dit doen we met inzet voor en door iedereen. Want alleen samen maken we het waar.

Heerhugowaard is jouw ruimte als jij met jouw ambities en talent het verschil wilt maken voor iedereen in onze mooie gemeente. Jij bent een publieke professional. Jouw blik is altijd naar buiten gericht en je pakt jouw ruimte om je te blijven ontwikkelen. Als jij groeit, groeit de organisatie mee. Zo zijn we altijd een stap voor.

Met plezier samenwerken voor een TOP dienstverlening: dat is werken bij Heerhugowaard.

Beleidsadviseur Wonen
36 uur | Heerhugowaard

Over de functie

De functie valt binnen het organisatieonderdeel Regie & Ontwikkeling. Als Beleidsadviseur Wonen ben je uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen en opgaven op het gebied van wonen. Lokaal, regionaal en nationaal. Op basis van deze kennis maak je een overzichtelijke agenda met concrete acties voor bestuurders en collega’s.

Wat ga je doen?
Jij bent een kei in het boven water halen van de juiste informatie op het gebied van wonen. Deze informatie kun je snel structureren, analyseren en vervolgens helder en beknopt beschrijven in bestuurlijke adviezen richting de wethouder, het college en het management. Binnen het complexe speelveld van wonen houd jij goed overzicht.

Wat jij nog meer doet
Je werkt nauw samen met collega’s en partners aan regionale en landelijke vraagstukken, zoals herziening woonruimteverdeling, bevorderen middensegment en duurzame woningbouw.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wat jij bent, kunt en hebt
Je hebt HBO/WO-niveau met relevante werkervaring bij (overheids-)instantie in het onafhankelijk adviseren van bestuur en management. Je bent een stevige gesprekspartner op basis van kennis en autoriteit en je hebt brede kennis over vastgesteld beleid, wet- en regelgeving en gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Je bent een uitstekende netwerker binnen en buiten de gemeente en een relatiebeheerder.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Strategie en Beleid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Ben je geïnteresseerd?
Dan wordt het tijd dat wij elkaar ontmoeten. Stuur je sollicitatie vóór 24 februari 2019 door te klikken op de sollicitatiebutton. De gesprekken vinden plaats op 28 februari 2019.

Wat wij je bieden
Heerhugowaard werkt op een vernieuwende, praktische en vooral menselijke manier. Dat betekent flexibele werktijden, de mogelijkheid om plaats (bijvoorbeeld vanuit huis) en tijd onafhankelijk te werken. Je kiest zelf je laptop en telefoon (BYOD), deze worden jouw eigendom. Je kunt deze dus ook privé gebruiken. Jouw salaris is maximaal € 4.541,-- bruto per maand (fulltime dienstverband, schaal 10A, CAR/UWO, salarispeil 1 januari 2018). Naast het recht op vakantie-uren (183,6 uur) kun je ook nog ruim 4 weken verlof kopen via het individuele keuze budget (IKB). Het IKB is 18,45% van jouw bruto salaris en je kunt dit voor verschillende doelen inzetten of opnemen wanneer het jou uitkomt.

Heb je nog vragen?
Neem contact op met Mandy Brussaard, tel. 06-24763542.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Beleidsadviseur Wonen, Beleidsadviseur, Politiek, Bestuur, Gemeente, Vacature Heerhugowaard

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen