Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Beleidsadviseur vastgoed

Werkgever
l'escaut woonservice
Plaats
Vlissingen
Plaatsingsdatum
donderdag 20 december 2018
Sluitingsdatum
maandag 31 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wij zijn een middelgrote woningcorporatie in het mooie Vlissingen aan zee. Onze missie is het bieden van goed wonen in een passende leefomgeving met aandacht voor duurzaamheid, woonlasten en bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in onze samenleving. We willen dat onze medewerkers deskundig zijn in de brede zin van het woord. Het beste uit jezelf halen; daar geloven we in. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we dan ook uitstekende scholingsmogelijkheden. We geloven in het nieuwe werken; werken waar, wanneer en hoe jij dat wilt. We creëren een goed werkklimaat voor onze werknemers om zo ons bedrijf tot bloei te laten komen. Klinkt goed toch? Kijk snel of wij een match kunnen zijn!

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen  vastgoed gerelateerd beleid

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen het onderhoudsbeleid, de meerjaren-onderhoudsbegroting/jaarbegroting en daaruit voortvloeiende planningen.

 • Je bent verantwoordelijk voor het onderzoek naar subsidie mogelijkheden.

 • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van  de begroting, planning en budget, de norm van kwaliteitsniveaus en het niveau van kwaliteit op overkoepelend niveau

 • Je maakt onderdeel uit van de projectgroep portefeuillestrategie

 • Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren, analyseren  en adviseren van en over de managementinformatie van het vastgoed.

 • Je verzamelt, registreert, bewaakt en produceert alle gegevens die nodig zijn voor informatie over en controle op het vastgoedbeleid.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Resultaatgericht, samenwerken, klantgericht, coachen en omgevingsbewust zijn woorden die helemaal bij jou passen. Je beschikt over een diploma HBO Bouwkunde en hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare rol (minimaal 3 jaar).  Daarnaast heb je kennis en werkervaring op gebied van:

 •  vastgoedbeheer;
 • beleidsontwikkeling binnen het aandachtsgebied;

 • rapportages en begrotingen;

 • relevante wet- en regelgeving.

  Natuurlijk beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent een gedreven persoon die vol enthousiasme deze uitdaging met beide handen aanpakt! Oh ja, we hebben wel een voorkeur voor gezellige mensen.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Strategie en Beleid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur

Zoals genoemd bieden we jou goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten. Daarnaast hebben we uitstekende scholingsmogelijkheden. Door het nieuwe werken bieden we je de mogelijkheid om werk en privé goed te combineren. Wat betreft het salaris: de functie valt in schaal J:
€ 3486 -  € 4709, bij een fulltime dienstverband. De gesprekken staan gepland op 17 januari 2019. Kijk snel op onze website: www.lescaut.nl voor de volledige vacature en het functieprofiel.

Contact

Meer informatie? Neem contact op met Renee du Fosse (HRM) via 01182-422300 of via info@lescaut.nl.

Over l'escaut woonservice

l'escaut woonservice werkt aan wonen. Wij stellen daarbij de huurders centraal. Hun behoefte aan goede en betaalbare woningen in een prettige omgeving is voor ons de leidraad in het ontwikkelen en innoveren van onze dienstverlening. Onze medewerkers zijn vakmensen, betrokken bij de kwaliteit van de woondienstverlening en ondernemend. We beheren een woningbestand van ongeveer 6.500 woningen en appartementen in Vlissingen en Oost-Souburg.

Solliciteer direct