Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Beleidsadviseur strategie & innovatie (32-36 uur)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
dinsdag 1 oktober 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 22 oktober 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

In de seniorenhuisvesting is innovatie en creativiteit een must en bij Woonzorg Nederland begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben wij jou nodig als Adviseur Strategie en Innovatie. Dankzij jouw kennis op de gebieden van huisvesting en zorg, ontwikkel jij perfect onderbouwde plannen om huisvesting bij Woonzorg Nederland naar een (nog) hoger niveau te tillen.   

Werken aan vernieuwende woonvormen voor senioren
Samen met jouw collega’s zet je onze ambities en doelstellingen moeiteloos om in innovatieve strategieën op het brede terrein van wonen en zorg. Denk daarbij aan vernieuwing van woonformules, innovatie op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, modernisering van processen en bedrijfsvoering, alternatieve samenwerkingsvormen met lokale partners.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Jij houdt de maatschappelijke, technische en politieke ontwikkelingen scherp in de gaten. Dankzij jouw kennis en enthousiasme gaat innovatie nog meer leven in onze organisatie.

- Passie om innovatie kansen te zien en te benutten
- Vernieuwende ideeën voor realisatie van de koers van Woonzorg Nederland.
- In staat om innovaties in de praktijk te brengen – complexe projecten tot een goed einde te brengen
- Sterke analytische vaardigheden
- Communicatief vaardig
- Samenwerkingsgericht, verbinding leggen tussen diverse collega’s en partners

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Staf, Strategie en Beleid, Management
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Een betekenisvolle baan waarin je samen met anderen de woonsituatie van senioren in Nederland op een hoger plan brengt. Verder krijg je bij ons alle ruimte voor persoonlijke groei en de garantie dat je écht kunt bijdragen aan de koers van onze organisatie. Je kunt ook rekenen op:

- Een brutomaandsalaris van maximaal €5.354,- (schaal K).
- De mogelijkheid om studies te volgen die je beter maken in jouw werk.
- Reiskostenvergoeding.
- Een goede pensioenregeling.
- Kies je eigen-smartphone

Contact

Herken je jezelf in deze functie? Of nog beter: zoeken wij jou? Ga dan vóór woensdag 23 oktober a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en laat het ons weten. Vertel ons gelijk wat je als eerste wilt aanpakken als je deze baan krijgt! Dat mag in een motivatiebrief, een vlog of in een sterk geschreven voorstel: als we maar kunnen zien wat er bij jou leeft. Wees wel snel, want de eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op dinsdagochtend 29 oktober. Meer informatie? Neem contact op met Anne van Grinsven, manager Strategie & Organisatie via 020 – 666 2 666. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen