Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Beheerder / caretaker in rotterdam

Werkgever
SSH
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
dinsdag 12 februari 2019
Sluitingsdatum
zondag 24 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten.

 

Wij zoeken per  1 april een enthousiaste beheerder. Als beheerder heb je een zeer veelzijdige functie. Je zorgt voor de bevordering van een goed en veilig woonklimaat binnen en rondom het bezit van de SSH. Je fungeert als de ‘ogen en oren’ van de SSH.

Je bent het aanspreekpunt voor bewoners (deels internationale studenten) en draagt bij aan een goede sfeer in de gebouwen. Je signaleert ongewenst bewonersgedrag en bespreekt dit met de betrokken bewoners, of meldt dit ongewenst gedrag bij je collega’s in het team. Waar nodig spreek je bewoners aan op gedrag. Bij huurachterstand leg je contact met de bewoner.

 In het kort

 • Je zorgt dat onze gebouwen in goede technische staat blijven en vind het geen probleem om kritisch te zijn in gesprekken met onze toeleveranciers;

 • Je bewaakt de budgetten voor het dagelijks onderhoud en rapporteert hierover;

 • Je voert voor je eenheden een technische- en sociale controle uit;

 • Je verzorgt inspecties van woonruimte bij vertrekkende huurders;

 • Je vindt het leuk om onze studenten te helpen maar spreekt hen ook kordaat aan bij ongewenst gedrag;

 • Je signaleert misstanden op je complexen en werkt hiervoor intensief samen met je directe collega’s en teammanager;

 • Je neemt de leiding bij het inplannen van de piekinspecties, schoonmaak en het klaarmaken van de kamers voor de aankomsten van buitenlandse studenten;

 • Je legt contact met de bewoners bij huurachterstanden;

 • Je ondersteunt het verhuurteam op kantoor tijdens vaste dagen;

 • Je bent één dag per week bezig met het analyseren van reparatieverzoeken en verbeteren van   

  processen in het dagelijks beheer.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)

Wie jij bent

Jij weet hoe je vlot communiceert met onze jonge en slimme doelgroep, studenten. Je werkt graag met jonge mensen uit verschillende landen. Je staat stevig in je schoenen en bent een bron van inspiratie voor je collega’s en brengt ideeën ter verbetering van de processen van het dagelijks beheer. Je bent creatief, toont initiatief en gaat graag proactief en zelfstandig aan de slag. Je vindt het tenslotte niet erg om zelf je handen uit de mouwen te steken.

 

Voor ons is het verder belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

❏ Je hebt minimaal een technische of bouwkundige opleiding op MBO werk- en denkniveau;

❏  Je hebt analytisch- en cijfermatig inzicht;

❏  Je hebt bij voorkeur ervaring met internationale studenten;

❏  Je hebt ervaring met automatisering;

❏ Je bent communicatief vaardig en beheerst Engels en Nederlands uitstekend in woord en geschrift;

❏ Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 tot 36 uur uur

Wij  bieden


Wij bieden je een tijdelijk contract voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op een vaste aanstelling. Een veelzijdige functie in een prettige werksfeer en op een prachtige locatie op de Oostzeedijk te Rotterdam. Een pakket goede arbeidsvoorwaarden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring volgens de cao Woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.241,- tot   € 2.813,- bruto bij een voltijd dienstverband. De functie is voor 32 tot 36 uur per week per 1 april 2019 beschikbaar.

Contact

Hebben wij je interesse gewekt? Mooi zo! Aarzel niet en solliciteer via zakelijk@sshxl.nl. Je reactie, gericht aan Dorota de Blanken en Louise van Veen en voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag uiterlijk zondag 24 februari a.s. tegemoet. Bij vragen of voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Dorota de Blanken (Teammanager Rotterdam) en Louise van Veen (P&O) via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200. Meer informatie over de SSH is te vinden op www.sshxl.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over SSH

Wie is de SSH?

De SSH is dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland met ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Sinds 1956 maken wij ons hard voor goede en betaalbare woonruimten voor studenten en bijzondere groepen jongeren. Want fijn wonen en je ergens thuis voelen, vormt voor iedere student het belangrijkste fundament van een geweldige en succesvolle studententijd. In Rotterdam verhuurt de SSH ruim 1.500 kamers aan Nederlandse en internationale studenten.

Het team

Je maakt deel uit van een team van 7 personen waarbinnen je grotendeels zelfstandig werkt. Samen verzorgen jullie op klantgerichte en efficiënte wijze de verhuur en het onderhoud van de studentencomplexen in Rotterdam.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen