Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Bedrijfseconoom

Werkgever
Goed Wonen Gemert
Plaats
Gemert
Plaatsingsdatum
maandag 21 januari 2019
Sluitingsdatum
zondag 3 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als bedrijfseconoom bij Goed Wonen houd je de financiën van onze gehele organisatie in het oog. Je bent betrokken bij de gehele cyclus van begroting tot en met jaarrekening en managementrapportage. Op het gebied van belastingzaken en treasury ben je gesprekspartner voor onze externe experts.

Bij ons werk je in een veranderende omgeving, zowel de sector als onze organisatie zijn in beweging. We zijn innovatief en hebben veel aandacht voor duurzaamheid. Je werk is lekker afwisselend.
Het ene moment overleg je met onze projectleider nieuwbouw over de financiële haalbaarheid van een nieuwbouwproject, het andere moment breng je met de projectleider onderhoud in beeld wat de financiële impact is van het energieneutraal maken van onze bestaande woningen. Ook ben je adviseur en sparringpartner voor de bestuurder en de managers.

Je maakt deel uit van de afdeling planning en control, je directe collega’s zijn de senior bedrijfseconoom en de controller. Daarnaast maak je deel uit van het Goed Wonen team, dat in totaal bestaat uit 28 professionals. We zijn een platte organisatie met veel aandacht voor persoonlijke en teamontwikkeling. Er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid wordt gewaardeerd en eigen initiatief beloond.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Ben jij iemand met een gezonde dosis nieuwsgierigheid? Die goed is met cijfers, maar deze ook kan vertalen in begrijpelijke taal? De bedrijfseconoom die we zoeken gaat op zoek naar het verhaal achter de cijfers, onderzoekt hoe het zit en ondersteunt met zijn werk onze afdeling en de rest van onze organisatie. Ben jij dat?

Je bent een bedrijfseconoom (M/V) met een afgeronde HBO-opleiding met minimaal 2 jaar ervaring in de corporatiesector. Je weet wat er komt kijken bij het maken van jaarrekeningen, begrotingen en managementrapportages.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
24-36 uur uur

Het gaat om een functie van 24 tot 36 uur (0,7 – 1 fte), het salaris ligt tussen € 3500,- en € 4700,- (bruto bij 36 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring). Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met senior bedrijfseconoom Stephanie Donkers op 06-53726026. Je kunt je sollicitatie en cv tot 4 februari mailen naar vacature@goedwonengemert.nl.

Kijk op www.goedwonengemert.nl/werkenbijgoedwonen voor meer informatie.

Over Goed Wonen Gemert

Goed Wonen is een ambitieuze, innovatieve woningcorporatie in Zuidoost Brabant. Met 30 medewerkers zorgen we ervoor dat woningzoekenden  zelfstandig en met plezier kunnen wonen in een eigen huis in een fijne buurt.  

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Functiegroep: Directie/RvB/RvC
Aanstelling
Opleiding
Salaris