Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Assetmanager (32-36 uur)

Werkgever
Stichting WoonGoed 2-Duizend
Plaats
Reuver
Plaatsingsdatum
donderdag 2 augustus 2018
Sluitingsdatum
woensdag 15 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de vastgoedstrategie naar complexstrategieën.  Portefeuilledoelstellingen voor de lange termijn worden door jou omgezet naar maatregelen voor de middellange termijn. Je bereidt t.b.v. het portefeuillemanagement hold/sell analyses en strategische investeringsscenario’s voor. Je monitort de prestaties van complexen en draagt zorg voor exploitatieverbetering. Je bent betrokken bij het opstellen van gebiedsvisies. Je doet voorstellen voor (des)investeringsvoorstellen. Je bent verantwoordelijk voor rendementsanalyses bij vastgoedbeslissingen op complexniveau. Je zorgt er zo voor dat het vastgoedrendement in combinatie met het maatschappelijk rendement gerealiseerd wordt.

Vastgoedsturing

Onze vastgoedsturing wordt op een andere leest geschoeid door toevoeging van portefeuille- en assetmanagement. Assetmanagement is daarbij een tactische positie binnen de vastgoedsturing. Je hebt een opdrachtgevende rol naar de operatie. Je gedraagt je a.h.w. als de eigenaar van het woningbezit. Dit model is nog niet volledig uitgekristalliseerd binnen Woongoed 2-Duizend. In de komende maanden vindt deze uitwerking plaats. Het is mogelijk dat de functie van assetmanager op basis hiervan op onderdelen aangepast wordt om zorg te dragen voor de juiste inbedding in de organisatie.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je hebt een HBO / WO werk- en denkniveau aangevuld met vakmatige kennis en ervaring, bij voorkeur opgedaan binnen de corporatiesector. Je bent resultaat- en samenwerkingsgericht, integer, proactief, analytisch sterk en je beschikt over omgevingsbewustzijn. Je aanpak is gericht op integraliteit. Je bent toegankelijk, weet je boodschap helder over te brengen en collega’s op de inhoud te motiveren. Je bent goed in staat deze voor WoonGoed 2-Duizend nieuwe functie inhoud en vorm te geven. Je werkt graag in een kleinere organisatie.

De organisatie is in beweging en biedt daardoor voor ambitieuze professionals volop mogelijkheden om mee te denken, (persoonlijk) leiderschap te tonen en bij te dragen aan de cultuurverandering die erop gericht is vertrouwen, transparantie, aanspreekgedrag en samenwerking tot stand te brengen.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur uur
  • Een collegiale werksfeer in een kleinere organisatie die volop in beweging is;

  • Een marktconform salaris;

  • Een verantwoordelijke functie met ruimte om je verder te ontwikkelen in je vakgebied;

  • Een kans om je vakmatige en adviserende kwaliteiten te ontwikkelen;

Contact

De heer Ton Mans, waarnemend bestuurder, bereikbaar via 077-4767746.

Over Stichting WoonGoed 2-Duizend

WoonGoed 2-Duizend in Reuver is een plattelandscorporatie met 5.500 woningen in de gemeenten Echt-Susteren, Beesel, Roermond, Maasgouw, Leudal en Roerdalen. We zijn in deze gemeenten mede- verantwoordelijk voor de kwaliteit van wonen en leven. Bij WoonGoed 2-Duizend spreken we letterlijk en figuurlijk de lokale taal. Van onze medewerkers verwachten we een klantgerichte en professionele werkhouding. Onze organisatie kent drie afdelingen: Wonen, Vastgoed en Bedrijfsvoering en heeft ca. 50 medewerkers.

WoonGoed 2-Duizend staat op dit moment onder verscherpt toezicht van AW en bijzonder beheer van WSW en voert een Herstelplan uit dat erop gericht is deze situatie uiterlijk 1 juli 2019 te beëindigen. Recent is besloten te kiezen voor zelfstandig voortbestaan van Woongoed 2-Duizend en niet voor een fusie.

Solliciteer direct