Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Allround vakman

Werkgever
Woonbedrijf ieder1
Plaats
Zutphen
Plaatsingsdatum
zondag 14 juli 2019
Sluitingsdatum
donderdag 1 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Allround vakman in ons team Uitvoering (in Zutphen) draag je in belangrijke mate bij aan de huurderstevredenheid en de kwaliteit van de woningen van Woonbedrijf ieder1. De vakmannen van het team Uitvoering verzorgen het mutatie-onderhoud en KBT-onderhoud (= renoveren van Keukens, Badkamers en Toiletten). Ons uitgangspunt is dat de vakmannen allround inzetbaar zijn.

 

Wat ga je doen?

Samen met jouw team voer je aan de hand van werkopdrachten zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit in woningen binnen Zutphen en Deventer. De allround werkzaamheden bestaan onder andere uit timmerwerk, installatietechniek, elektra, metselen, tegelen en afbouwwerk. De opdrachten worden uitgevoerd volgens onze kwaliteitsnormen. In het werk heb je regelmatig contact met klanten en collega’s. Hierbij handel je volgens onze klantwaarden. Je bent niet alleen bezig met technische uitvoering, maar ook met administratieve en digitale handelingen die bij het werk horen.

Als Allround vakman vorm je het gezicht naar buiten toe, hierbij is representativiteit van belang.

Jouw talent ligt in het uitvoeren van onderhoudsopdrachten op verschillende vakgebieden. Je bent gemotiveerd, voelt je verantwoordelijk en toont eigenaarschap voor je eigen werkzaamheden, maar ook voor de teamresultaten. Je bent in staat om de technische staat van een woning te beoordelen en zo nodig de noodzaak van aanvullend onderhoud vast te stellen en oplossingen voor te bereiden.

Wil jij meebouwen aan ons team om uiteindelijk het verschil te kunnen maken naar onze huurders?

Wij vragen

Opleiding
VMBO, MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Jij hebt

 • bij voorkeur MBO 3-opleidingsniveau, opleidingsrichting Allround vakkracht onderhoud-en klussenbedrijf (dan wel bereid deze te behalen binnen 3 jaar, deze opleiding wordt verzorgd door Woonbedrijf ieder1). Of je hebt een MBO 3 opleidingsniveau in een specialisme, bij voorkeur tegelzetten/loodgieten;
 • tenminste 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring met voorkomende onderhoudswerkzaamheden binnen de woningbouw;
 • kennis van en ervaring met relevante automatiseringstoepassingen;
 • een VCA certificaat (of bereid die te behalen);
 • een klantgerichte instelling en oog voor kwaliteit;
 • een goed inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden.

 

Jij bent

 • zelfstandig en een professional op verschillende vakgebieden;
 • een persoon die van nature het initiatief neemt en goed is in het voorbereiden en het prioriteren van je werkzaamheden;
 • in staat om goed samen te werken en goed te communiceren met zowel je collega’s in de organisatie als onze huurders;
 • nauwkeurig in registreren van verwerkt materiaal;
 • creatief, ondernemend met een hoog oplossend vermogen.

Wij bieden

Salaris
< € 25.000, € 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Technisch uitvoerend
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wij bieden

Een carrière binnen een stabiele en mensgerichte organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en een compleet ingerichte bedrijfsbus voorzien van kwalitatief goed gereedschap. Je standplaats is Zutphen, je werkgebied kan zowel in Zutphen als in Deventer zijn. Wij vinden vakmanschap, inzet en ontwikkeling van onze onderhoudsmensen belangrijk en daarvoor is ook de gelegenheid voor opleiding en zelfontwikkeling. De functie(reeks) is ingedeeld in schaal D/E. Het salaris is afhankelijk van je bijdrage, ervaring en kwaliteiten. Het gaat om een vaste baan.

 

Ingangsdatum

In overleg zo spoedig mogelijk.

 

Solliciteren

Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en c.v. uiterlijk 1 augustus 2019 naar: marijke.delabeij@ieder1.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Martijn Kiela via telefoonnummer 088 1110 222.

De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland op 8 augustus 2019.

 

Wij verwelkomen je graag als collega binnen het team!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

meer informatie over de vacature? Bel naar Martijn Kiela 088 1110 222. Solliciteren? Mail je reactie en cv naar Marijke.delabeij@ieder1.nl.

Over Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 biedt mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug door ze een goede en betaalbare woning te verhuren. Woonbedrijf ieder1 is een vaste waarde in de regio Stedendriehoek. In de regio Deventer en Zutphen verhuren en onderhouden we zo'n 14.000 woningen. Door onze zorg voor een goed en betaalbaar huis dragen wij bij aan leefbare steden en dorpen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen