Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Allround medewerker wonen

Werkgever
Van Alckmaer
Plaats
Alkmaar
Plaatsingsdatum
donderdag 13 september 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 12 oktober 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je bent de spin in het web bij Van Alckmaer en ondersteunt de afdeling wonen bij onze huurderszaken. Je ondersteunt de medewerkers sociaal beheer o.a. bij het voorkomen en behandelen van huurachterstanden van onze huurders. Je bewaakt het administratieve incassotraject en onderhoudt zo nodig contact met onze huurders en bijvoorbeeld bewindvoerders en sociale diensten. Daarnaast ben je samen met onze klantenservice medewerker aanspreekpunt voor onze huurders. Je ondersteunt bij de balie- en telefoonwerkzaamheden van de afdeling. In deze afwisselende baan hebben we jouw inzet ook hard nodig bij nieuwe verhuringen en huuropzeggingen.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)

Jij bent dus multi inzetbaar voor onze afdeling en jouw sociale antenne en vaardigheden zijn in deze functie héél erg belangrijk. Deze afwisselende functie vraagt van jou dat je snel kunt schakelen tussen verschillende onderdelen in het werk en zéér stressbestendig bent, waarbij 17 uur niet altijd het einde van een werkdag hoeft te betekenen.

Bij voorkeur heb je werkervaring opgedaan bij een woningcorporatie of in een soortgelijke functie. We staan ook open voor starters die graag en snel leren. Je functioneert aantoonbaar minimaal op MBO niveau en hebt bij voorkeur (basis) kennis van de volkshuisvesting en huurrecht. Klantgericht, doortastend, initiatiefrijk, handen uit de mouwen, een teamspeler maar ook zelfstandig, zijn woorden die bij jou passen. Daarnaast heb je net zoals wij een groot hart voor huurders en een brede lach is meer dan welkom!!

Wij bieden

Salaris
< € 25.000, € 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Een prettige, informele en dynamische werkomgeving binnen een kleine, slagvaardige corporatie waarin je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en zelf invulling te geven aan jouw werkzaamheden. Daarnaast krijg je ook voldoende steun vanuit je collega’s. We bieden een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor 1 jaar. De functie van is ingeschaald in salarisschaal E-F conform de CAO Woondiensten.

Over Van Alckmaer

Missie en strategie

We zijn een woningcorporatie die met hart en ziel werkt aan de volkshuisvesting. De vraag van onze klant laten we daarbij leidend zijn. We zijn er voor huishoudens met een beperkt inkomen en voor mensen die niet zelfstandig in hun huisvesting kunnen voorzien.

Van Alckmaer is een maatschappelijk betrokken en klantgerichte organisatie.

Onze missie

Prettig en betaalbaar wonen voor onze klanten in Alkmaar en omgeving, met een hart voor monumenten.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen