Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Algemeen directeur

Werkgever
Vereniging Nederlandse Woonbond
Plaats
Amsterdam
Plaatsingsdatum
dinsdag 7 augustus 2018
Sluitingsdatum
zondag 2 september 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wij zoeken voor de Woonbond een:

Algemeen Directeur

De Woonbond is een vereniging in een interessante, levendige en dynamische omgeving. De leden, (zowel huurdersorganisaties als persoonlijke leden) worden ondersteund door enthousiaste mensen in een professionele organisatie.

De Algemeen Directeur geeft leiding aan de organisatie en motiveert en prikkelt de medewerkers iedere dag weer om het beste uit zichzelf te halen in het belang van de huurders en woningzoekenden. De directeur zorgt voor een goed aanbod aan de lid-organisaties en zorgt er voor dat de Woonbond inspeelt op latente en zichtbare behoeften van lid-organisaties. Wij willen een optimale dienstverlening aan onze leden en ondersteuning van huurdersorganisaties in het hele land. De Woonbond is daarom op zoek naar een ‘vernieuwer’ met sterke communicatieve vaardigheden.

Als directeur in de vereniging ken je de kracht van vrijwilligers en zorg je ervoor dat besluiten democratisch genomen kunnen worden. Je bent de belangrijkste schakel tussen de vereniging en andere spelers op het gebied van de volkshuisvesting. Je bent signaalgevoelig en omgevingsbewust. Voor de politiek en het publiek ben jij de “stem van hurend Nederland”.

Je werkt op basis van analyses en zoekt actief informatie uit de omgeving en uit de vereniging zelf. Je zorgt ervoor dat de Woonbond die frisse uitstraling heeft, waardoor huurders en lid-organisatie er graag bij willen (blijven) horen.

Als directeur handel je eenduidig en transparant volgens algemeen geaccepteerde normen en waarden, draag je deze uit en spreek je anderen hierop aan.

Kortom wij zoeken:

  • Een verbindende, inspirerende en vernieuwende leider, met zowel oog voor de organisatie als voor de mensen.
  • Een gezaghebbende, communicatieve aanjager met strategisch inzicht.
  • Iemand die resultaten wil bereiken in een complexe omgeving met vrijwilligers, een professionele organisatie, lid-organisaties en volkshuisvestelijke en politieke samenwerkingspartners.
  • Een boegbeeld voor huurders en woningzoekenden.


Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij onze voorzitter Ton Selten, via telefoonnummer (06) 33 34 03 39. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.woonbond.nl/over-woonbond.

Een sollicitatiebrief en cv kun je vóór 2 september 2018 richten aan het bestuur van de Woonbond, t.a.v. Guity Mohebbi, Postbus 3389 1001 AD Amsterdam (graag op de envelop links boven “sollicitatie directeur” vermelden), of per e-mail naar gmohebbi@wka-centrum.nl.

Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Gesprekken in de eerste ronde vinden plaats op 11 of 12 september. Een tweede ronde vindt plaats op 18 september. Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Directie/RvB/RvC
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur

Solliciteer direct