Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Afdelingshoofd vastgoedondersteuning

Werkgever
Woonstede
Plaats
EDE
Plaatsingsdatum
vrijdag 23 november 2018
Sluitingsdatum
maandag 10 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De afdeling Vastgoedondersteuning is een nieuwe afdeling. We zoeken een enthousiast en ervaren afdelingshoofd met coachende en verbindende kwaliteiten. Als je bij ons in dienst komt, geef je samen met de 9 medewerkers verder vorm aan de afdeling en positioneer je de afdeling binnen onze organisatie. De afdeling is ondersteunend aan de andere afdelingen binnen de dienst Vastgoed, namelijk Transformatie en Dagelijks Onderhoud. Zelf rapporteer je aan de manager Vastgoed.

Aandachtsgebieden binnen deze afdeling zijn:

• Vormgeven van beleid rond inkoop en veiligheid binnen Vastgoed;

• Contractmanagement van onderhoudscontracten (technische installaties, groen en schoon) met taken als contractbeheer, contractmanager en contractgebruiker;

• Het in de gaten houden en aanvragen van subsidies;

• Het vastleggen van de nodige gegevens van het bezit;

• Het maken van managementrapportages, risicomanagement en procesbeheer;

• Zicht houden op veiligheid en certificering.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

We werken binnen de dienst Vastgoed met coachende leidinggevenden die in collegiale sfeer samenwerken. Als leidinggevende luister je goed naar je medewerkers, je coacht ze en geeft ze kaders waardoor ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Door te werken met een resultaatverantwoordelijk team op bijvoorbeeld contractonderhoud kunnen we beter en sneller inspelen op de behoefte van installateurs, hoveniers en schoonmaakbedrijven. Jij maakt als coach onderdeel uit van dit nog te vormen resultaatverantwoordelijke team. Als coach focus je je niet op de inhoud, maar ben je er vooral om medewerkers te helpen zelf knopen door te hakken, zelf beslissingen te nemen en het proces te verbeteren.

Jij stimuleert medewerkers zichzelf te ontwikkelen en gaat daarover met hen in gesprek. Je geeft feedback en helpt ze te reflecteren op hun eigen functioneren. Het resultaat is dat medewerkers in staat zijn tot (kleine) gedragsveranderingen. Jij bent ook iemand die steeds weer en onvermoeibaar laat zien hoe belangrijk samenwerken binnen een afdeling en binnen de gehele organisatie is.

Ook ben je een echte verbinder die afdelingen en mensen goed met elkaar in contact brengt. Je betrekt medewerkers bij bepaalde beslissingen die binnen je afdeling worden genomen. Je snapt hoe een organisatie werkt en weet hoe je draagvlak krijgt voor jouw team. Je weet een vertaalslag te  maken van visie naar de concrete dagelijkse praktijk. En je bent in staat in beeld te brengen wat voor de toekomst van jouw afdeling belangrijk is.

Je beschikt over minimaal een hbo+ werk- en denkniveau. Je hebt kennis van of affiniteit met onderhoud en beheer van vastgoed. Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring als coachend leidinggevende. Kennis van BIM, van inkoop- en contractmanagement is een pré.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Management
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

De cao Woondiensten is van toepassing, salarisschaal K. Deze schaal kent een  minimumsalaris van € 3836,- en een maximumsalaris van € 5185,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Wij bieden een jaarcontract met de intentie om aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Over Woonstede

Woonstede is een woningcorporatie met ruim 9.000 woningen in 4 gemeenten in Gelderland, het is een ambitieuze en dynamische organisatie. Woonstede geeft ruimte aan creatieve mensen die initiatieven durven te nemen en die verantwoordelijkheid willen dragen. Bij Woonstede werken circa 130 mensen, die zich graag en enthousiast inzetten voor de woonwensen van haar klanten.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen