Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Afdelingshoofd vastgoed

Werkgever
De Woonschakel
Plaats
Medemblik
Plaatsingsdatum
vrijdag 12 april 2019
Sluitingsdatum
zondag 28 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe collega?
Als afdelingshoofd Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een optimaal technisch beleid op het gebied van nieuwbouw, herstructurering, planmatig onderhoud, technische inspecties onderhoud en verduurzaming van het woningbezit. Voldoe jij aan de kwalificaties, houd je van uitdagingen en aanpakken in de praktijk (no nonsens), rendement bewogen maar sociaal bevlogen met oog voor huurders? Daag ons dan uit met je sollicitatie!

Inhoud van de functie
Je geeft leiding aan de afdeling Vastgoed (8 medewerkers). Je draagt zorg voor het opstellen van planning en budgetbewaking van nieuwbouw en onderhoud. Je bent bepalend voor het (laten) ontwikkelen van projecten op gebied van nieuwbouw, herstructurering en planmatig onderhoud. Daarbij draag je zorg voor onder meer de kwaliteitsbewaking en samenwerking met partners, je bewaakt de relatie met andere processen in de organisatie. Je levert accurate rapportages aan over de prestaties van de afdeling voor management/directie.

Je signaleert ontwikkelingen op het gebied van strategisch vastgoedbeheer en wijkontwikkeling. Waar nodig stuur je zelf uitvoeringsprojecten aan of voer je directie op projecten uit. Je vertegenwoordigt De Woonschakel in enkele VvE’s en onderhoudt contacten met o.a. adviseurs, architecten, gemeenten en uitvoerende partners.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Kennis

Je beschikt minimaal over een opleiding op niveau HBO Bouwkunde, aanvullende studie op het gebied van management en projectleiding. Verwacht wordt dat je kennis op het vakgebied/wet- en (bouwtechnische) regelgeving actueel houdt.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Technisch toezicht, Projectontwikkeling, Management
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Ons aanbod

Wij vragen veel van onze medewerkers en ook van jou. Jij kan rekenen op een uitdagende en brede functie in een gedreven team met veel zelfstandigheid. De functie is gewaardeerd in schaal L van de CAO Woondiensten. In aanloop naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd wordt gestart met een jaarcontract.

Contact

Informatie & sollicitatie Voor informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Timon Pos (Manager Financiën & Vastgoed) via tel. 0227 54 95 32. Je sollicitatie kun je vóór 29 april 2019 per e-mail richten aan sollicitatie@dewoonschakel.nl. Op donderdag 9 mei 2019 worden de eerste sollicitatiegesprekken gevoerd.

Over De Woonschakel

Woningcorporatie De Woonschakel heeft een woningaanbod van circa 6.000 verhuureenheden in de regio West-Friesland. De corporatie beschikt over een eigen onderhoudsdienst van 25 medewerkers. Totaal heeft De Woonschakel ruim 70 medewerkers in dienst.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen