Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Adviseur woonbeleid

Werkgever
Zayaz
Plaats
Den Bosch
Plaatsingsdatum
vrijdag 12 april 2019
Sluitingsdatum
donderdag 25 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat jij gaat doen
Wij zoeken een betrokken en creatieve beleidsmedewerker, die het toevoegen van waarde voorop heeft staan. De werkzaamheden richten zich op het ontwikkelen van en het adviseren over toepassing van beleid. Dit doe je door te horen en te zien waar de organisatie behoefte aan heeft en door de invloeden van buitenaf te vertalen naar binnen. Klantvragen worden complexer en wet- en regelgeving steeds bepalender. Je bent op dit vlak de ogen en de oren van de organisatie. Samenwerking met huurders, gemeente, collega corporaties en andere partners op het gebied van wonen is daarbij essentieel.

Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van beleid in nauwe afstemming met de medewerkers uit de organisatie. Dit kan de portefeuillemanager of assetmanager zijn maar ook de onderhoudsman of de verhuurmedewerker als feitelijke gebruiker. Je onderkent het belang van een goede en zorgvuldige  implementatie en het creëren van draagvlak van huurders en medewerkers. Je laat pas los als de organisatie klaar is om het over te nemen en te borgen. Daarnaast zorg je voor evaluatie en actualisatie van beleid. Verder bewaak en stuur je sommige processen die voortvloeien uit de verschillende beleidsvelden. We verwachten dat je naast ‘denken’ ook prima in staat bent om te ‘doen’.

Je kunt het bestaande strategische kader concreet vertalen naar  de praktijk. We snappen dat je niet op alle onderwerpen een expert kan zijn. Daarom word je ondersteund door interne of externe medewerkers met expertise. Soms ben je vanuit je rol of kennis trekker voor een project; intern of extern gericht. Kortom je bent onze regisseur op woonbeleid in de breedte.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wat jij meebrengt

Een ruime kennis van volkshuisvesting. Vanwege de actualiteit van de thema’s wonen en zorg en duurzaamheid is bekendheid met deze onderwerpen wenselijk.  Je bent ondernemend, pragmatisch en analytisch. Om de verbinding tot stand te brengen verwachten we dat je onbevooroordeeld kunt luisteren en goed kunt communiceren en samenwerken. Je hebt tenminste een HBO opleiding met een relevante achtergrond en enkele jaren werkervaring op dit vlak in de corporatiesector.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Strategie en Beleid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Wat wij je bieden
Wij bieden een gevarieerd en uitdagend takenpakket in een organisatie vol gedreven en enthousiaste medewerkers met een marktconform salaris, mede op basis van werkervaring. De functie is voor 36 uur per week en ingedeeld in schaal J. De CAO Woondiensten is van toepassing. Het gaat om een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket investeren wij in je persoonlijke ontwikkeling zodat jij kan groeien en optimaal kan bijdragen aan het creëren van meerwaarde voor onze huurders.

Contact

Stuur voor 26 april je CV en motivatie naar sollicitatie@zayaz.nl Wil je eerst nog meer weten over deze rol? Neem dan contact op met Saskia Leferink, manager Wijken op telefoonnummer 073-6482487.

Over Zayaz

Werken vanuit de bedoeling bij woningcorporatie Zayaz

Wij zijn Zayaz. Een Bossche woningcorporatie waar zo’n 130 mensen zich dagelijks actief inzetten om 30.000 mensen in de stad een thuis te bieden. De 13.000 woningen die wij verhuren en beheren, zijn hun basis.

Steeds meer merken we dat het echt kán: om vanuit je talenten en drijfveren te werken. Werken vanuit onze bedoeling noemen we dat. Met vertrouwen in elkaar om je eigen verantwoordelijkheid en beslissingen te (willen) nemen. Wij doen het gewoon!

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen