Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Adviseur vastgoedsturing (36 uur)

Werkgever
Woonstede
Plaats
EDE
Plaatsingsdatum
donderdag 7 februari 2019
Sluitingsdatum
zondag 3 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Adviseur Vastgoedsturing bij onze organisatie adviseer je de vastgoedbeheerders en de manager Vastgoed en helpt hen bij het realiseren van onze doelstellingen op het gebied van Vastgoed. Je volgt daarom de ontwikkelingen in de markt en in jouw vakgebied en weet deze te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor Woonstede. Je bent dus een ondernemende en creatieve vastgoedprofessional die verder kijkt dan de inhoud. Je hebt een belangrijke rol bij de uitdagingen waar we als dienst Vastgoed voor staan. Denk bijvoorbeeld aan het verder ontwikkelen van Resultaat Gericht Samenwerken en het vastleggen van alle gegevens van ons bezit. 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je bent sterk in het maken van analyses en het doen van goed onderzoek. Je baseert je werk op feiten en zorgt voor de juiste achtergrondinformatie. Je bent bekend met het opstellen van de meerjaren onderhoudsbegroting, het maken van TCO’s en investerings- en liquiditeitsplanningen. Je bent gericht op kwaliteit, resultaat, maatschappelijke betrokkenheid, samenwerking en dienstverlening.

Als adviseur ben je een stevige persoonlijkheid die goed kan schakelen tussen de verschillende lagen en bloedgroepen in de organisatie. Je schakelt ook goed tussen beleid en uitvoering en werkt hierbij nauw samen met de beleidsmedewerker. Je bent communicatief sterk en durft commercieel te denken en weet mensen te inspireren en te enthousiasmeren. Als professional heb je ervaring met verzakelijking en professionalisering van een organisatie en het optimaliseren van processen (LEAN). Je vindt het leuk om dit verder uit te bouwen binnen Woonstede en collega’s hierin te ontwikkelen.

Je beschikt over een relevante hbo opleiding in de richting Bouwkunde. Naast relevante werkervaring heb je kennis van het begrotingsproces, kostendeskundigheid en projectmanagement. Kennis en ervaring met RGS en BIM is een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kun je goed omgaan met de Office pakketten.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

De cao Woondiensten is van toepassing en salarisschaal I, met min. € 3263,- en max. € 4292,- bruto per maand. Wij bieden een jaarcontract met de intentie om aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Claudia van Deijck, Hoofd Transformatie, tel: 0318 – 695647. Mail je motivatie en Curriculum Vitae uiterlijk 3 maart 2019 naar: hr@woonstede.nl ter attentie van Claudia van Deijck. Je krijgt woensdag 6 maart bericht of je op maandag 11 maart wordt uitgenodigd voor een gesprek. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Over Woonstede

Woonstede is een woningcorporatie met ruim 9.000 woningen in 4 gemeenten in Gelderland, het is een ambitieuze en dynamische organisatie. Woonstede geeft ruimte aan creatieve mensen die initiatieven durven te nemen en die verantwoordelijkheid willen dragen. Bij Woonstede werken circa 130 mensen, die zich graag en enthousiast inzetten voor de woonwensen van haar klanten.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Locatie: Zeeland