Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Adviseur planning & control

Werkgever
KleurrijkWonen
Plaats
Tiel
Plaatsingsdatum
maandag 11 februari 2019
Sluitingsdatum
donderdag 28 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wij zoeken iemand met affiniteit voor interne sturing, beheersing en verantwoording. Je kunt gevraagd en ongevraagd advies geven over uiteenlopende (financiële) vraagstukken, maakt makkelijk contact met de organisatie, weet wat er speelt en hoe zaken binnen de organisatie georganiseerd zijn. Als adviseur Planning & Control heb je inzicht in de gevolgen van wet– en regelgeving en ben je in staat om dit inzicht over te brengen

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)

Bij deze functie ben je samen met je team bezig met de volgende onderwerpen:

  • De P&C cyclus: begroting, dPi, tussentijdse rapportages en jaarrekening / dVi en de verbetering daarvan.
  • Inrichten van de administratieve organisatie en uitvoeren van daarbij behorende interne controles.
  • Adviseren, ondersteunen en beoordelen van investeringsvoorstellen en begrotingswijzigingen.
  • Vertalen van effecten treasury en fiscaliteiten in het financieel beleid.
  • Bijhouden en vertalen van marktontwikkelingen op bedrijfskundig gebied naar concrete acties voor de organisatie.
  • Het analyseren van financiële informatie en adviseren van directie en management ten behoeve van de besluitvorming en het financiële beleid.

 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld infunctiefamilie 5 schaal K (€ 3.836 — € 5.185 per maand o.b.v. 36 uur). We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, uitstekende ontwikkelmogelijkheden en een prettige werksfeer in een open en klantgerichte organisatie.

Contact

Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met de teamleider van de afdeling Planning & Control; Angela Tolenaars op (0345) 596167. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over KleurrijkWonen

KleurrijkWonen is een moderne woningcorporatie werkzaam in de regio Rivierenland en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. We hebben een sterke lokale én regionale binding. Wij verhuren circa 15.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Met een divers woningaanbod in 7 gemeenten bieden wij onze klanten een fijn, betaalbaar (t)huis.

Met onze samenwerkingspartners én bewoners werken we aan prettig en betaalbaar wonen, met de behoeften van onze klanten als uitgangspunt. Prettig wonen betekent bij ons ook aandacht hebben voor speciale doelgroepen, voor participatie van bewoners, leefbaarheid en vernieuwing.

Werken bij KleurrijkWonen betekent werken bij een kleurrijk, innovatief bedrijf met een maatschappelijk gezicht. We werken dagelijks voor en met onze huurders en stakeholders. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, transparant, doelgericht, betrokken en oplossingsgericht.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen