Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Adviseur juridische zaken (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
maandag 29 oktober 2018
Sluitingsdatum
woensdag 21 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De afdeling Juridische Zaken van Woonzorg Nederland adviseert en ondersteunt Bestuur, projectontwikkelaars en managers van begin tot eind bij verschillende projecten. De afdeling bestaat op dit moment uit een senior adviseur juridische zaken (tevens teamcoördinator) en een junior adviseur juridische zaken. Ter uitbreiding ons team zijn wij op zoek naar een ervaren

Adviseur juridische zaken/Vastgoedjurist (36 uur per week)


In jouw functie ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende onderwerpen waarbij juridische aspecten met een hoog afbreukrisico een dominante rol spelen. Je adviseert over juridische aangelegenheden op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling en onderhoud en informeert de organisatie over juridische actualiteiten. Vanuit jouw expertise beoordeel je vastgoedcontracten of stelt deze zelfstandig op. Ook adviseer je bij aan- of verkoop van gronden en/of panden. Je werkt mee aan de kennisontwikkeling binnen de organisatie op het gebied van vastgoedrecht en beantwoordt alle vragen op jouw vakgebied. Ook bewaak je dat de Woningwet wordt nageleefd. Tot slot behandel je zelfstandig - en indien nodig in nauwe samenwerking met advocaten - alle voorkomende juridische geschillen op het gebied van vastgoedrecht.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, aangevuld met specialistische opleidingen/cursussen op het gebied van vastgoed-, gebieds- en projectontwikkeling (bijvoorbeeld Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht). Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante ervaring in de gebieds- en projectontwikkeling als bedrijfsjurist dan wel binnen een notariaat. Je hebt kennis van en inzicht in notarieel vastgoedrecht (koop/levering/erfdienstbaarheden), bouwrecht, ruimtelijk bestuursrecht, volkshuisvestingsrecht (Herziene Woningwet, DAEB en niet-DAEB) en aanbestedingsrecht. Je bent pragmatisch ingesteld en vindt het leuk om je collega’s te ondersteunen bij contractonderhandelingen met derden. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden verrichten.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Staf, Strategie en Beleid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Bij Woonzorg zijn we volop aan het veranderen. Een organisatie in ontwikkeling dus, waar je als jurist medeverantwoordelijk bent voor de verdere opzet en inrichting van de juridische functie in ons bedrijf. Een interessante uitdaging waarbij we jouw enthousiasme goed kunnen gebruiken. Wij bieden een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Voor deze functie geldt een salaris in schaal K van de CAO Woondiensten (minimaal € 3.836,- en maximaal
€ 5.185,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Contact

Ga dan vóór 22 november a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeannette Klaarenbeek, senior adviseur juridische zaken, via 020-6662666. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct