Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Adviseur hrm met focus op arbo

Werkgever
Portaal
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
vrijdag 14 september 2018
Sluitingsdatum
zaterdag 22 september 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Allround advisering
In deze functie adviseer je enkele managers, bijvoorbeeld de senior asset managers, over de volle breedte van het vakgebied. Je vertaalt externe ontwikkelingen naar de organisatie en bent daarbij pro-actief, daadkrachtig en tactvol in je handelen. Je vindt het leuk om op strategische onderwerpen en lastige dossiers te adviseren en je bijt je graag in HRM onderwerpen vast en laat pas los als het klaar is.

Arbo
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal projecten op het gebied van arbeidsomstandigheden en veiligheid. Denk hierbij aan:

-       het updaten van de procedures en richtlijnen met betrekking tot arbeidsomstandigheden binnen Portaal;

-       het formuleren en implementeren van beleid op het gebied van veilig werken, bijvoorbeeld het up-to-date houden van de kennis in de organisatie rondom asbest, het dragen van beschermingsmiddelen en het waar mogelijk wapenen tegen agressie;

-       het up-to-date en onderhoudsvriendelijk maken van onze RIE’s en ervoor zorgen dat deze RIE’s worden goedgekeurd;

-       het (opnieuw) op de kaart zetten van de BHV-organisatie en het vinden en implementeren van een goed werkend alarmeringsysteem voor de BHV-organisatie.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Om deze functie optimaal te kunnen invullen heb je een afgeronde HBO-opleiding (op het gebied van personeelsmanagement of arbo) en een achtergrond als adviseur HRM en/of arbo-coördinator. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en je hebt actuele kennis van de arbo wet- en regelgeving.

Als persoon ben je een denkende doener: je kunt beleid omzetten in concrete acties. Je acteert stevig op de inhoud, en houdt daarbij ruimte voor nuance.  Je bent assertief, reflectief, een goede gesprekspartner op alle niveaus en een uitstekende netwerker. Je bent in staat te adviseren op basis van vertrouwen en met flair en overtuigingskracht.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Staf, Strategie en Beleid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur per week uur

Je bent werkzaam in het Huis van Portaal in Utrecht. Wij bieden deze uitdagende functie aan voor 32-36 uur per week. Bij Portaal vinden we het belangrijk te sturen op resultaten. Wij geloven dat je deze bereikt door een goede samenwerking met collega’s en relaties. Aan deze samenwerking geef je zelf vorm binnen de context van Het Nieuwe Werken. Flexibele werktijden en thuiswerken zijn mogelijk, waardoor je alle mogelijkheden hebt om een goede balans te realiseren tussen werk en privé. De functie van Adviseur HRM is ingeschaald in schaal J van de cao woondiensten. Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 3.486,-- en maximaal € 4.709,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je bouwt een persoonlijk budget op dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan de ontwikkeling van je individuele loopbaan. Daarnaast bouw je een vitaliteitsbudget op dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld sporten of coaching om gezond en fit te blijven. 

Een assessment en aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Contact

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur ons dan uiterlijk 23 september 2018 je motivatie en cv via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jos Vlaar, manager HRM, op telefoonnummer 06 – 21100558. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Over Portaal

Portaal is één van de grootste woningcorporaties van het land met zes vestigingen verspreid over het midden van Nederland. De vijf vestigingen in Leiden, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen zijn primair gericht op de verhuur van de woningen in die regio’s. Het Huis van Portaal in Utrecht is het centrale ontmoetingspunt van de organisatie. Dit gebouw is afgestemd op een compleet nieuwe manier van werken. Met het Nieuwe Werken willen we talent alle ruimte geven om zich te ontplooien. Uitgangspunten zijn plaats- en tijdonafhankelijk werken, sturen op resultaat in plaats van inspanning, en beter samenwerken. In het Huis van Portaal zijn Portaal Vastgoed Projecten, het bestuurscentrum en het bedrijfsonderdeel Advies en Services (A&S) gevestigd. Eén van de afdelingen van A&S is HRM.

De afdeling
De afdeling HRM bestaat uit een adviesteam van 5 allround adviseurs, een administratieteam van 3 medewerkers, een salarisadministrateur en een manager. In grotere projecten werken we graag samen om tot mooie en breed gedragen resultaten te komen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen