Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Adviseur duurzaamheid

Werkgever
Woonstichting St. Joseph
Plaats
Boxtel
Plaatsingsdatum
woensdag 13 februari 2019
Sluitingsdatum
zondag 17 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Adviseur Duurzaamheid 
die de vastgoedportefeuillestrategie verbindt met het dagelijks beheer

Wij zoeken een enthousiaste adviseur Duurzaamheid voor 28-32 uur per week. Een collega die ons ondersteunt bij het verduurzamen van onze sociale woningvoorraad door slimme combinaties te maken van financiële, technische en organisatorische oplossingen. De opgave is echter breder dan alleen het verduurzamen van woningen. Ook andere relevante beleidsthema’s als betaalbaarheid en toekomstbestendigheid van de wijk neem je mee in je advies en projectaanpak.

Je uitdaging is om op het gebied van duurzaamheid de strategie te verbinden met de dagelijkse praktijk. Dit doe je onder andere door het duurzaamheidsbeleid (inclusief productontwikkeling) op te stellen en te sturen op de uitvoering van dit beleid. Dit op basis van de wensen en eisen van de organisatie, marktverkenningen, trends en ontwikkelingen. Natuurlijk heb je een adviserende rol richting portefeuillemanagement en ben je in- en extern de ambassadeur van de nieuwe organisatie op het gebied van duurzaamheid.

Een uitdagende baan waarbij een dag er als volgt uit kan zien:
In de ochtend heb je een extern overleg bij de Gemeente Den Bosch. Je vertegenwoordigt onze organisatie bij het opstellen van het duurzaamheidsakkoorden binnen ons werkgebied. Aan het einde van de ochtend heb je nog even ruimte om je collega’s van Wonen te adviseren over een bewustwordingscampagne over duurzaam woongedrag. ’s Middags werk je samen met externe partners aan de warmtevisie. En je geeft collega’s van Vastgoed advies over de te nemen duurzaamheidsmaatregelen bij een groot onderhoud project dat we binnenkort gaan opstarten. Eind van de middag staat nog een overleg gepland op De Kleine Aarde. Een afwisselende dag. Met een goed gevoel ga je naar huis.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Zijn dit jouw talenten?

Je bent absoluut: deskundig in vastgoed en verduurzaming, vernieuwend, resultaatgericht en omgevingsbewust.

Je kunt goed: schakelen tussen strategie en uitvoering, rekenen met vastgoed, verbinden en samenwerken.

Jij heb in ieder geval: een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur bouwkunde), enkele jaren werkervaring in het verduurzamen van woningen, kennis van rendementsbegrippen, marktwaarde en vastgoedrekenen en affiniteit met de volkshuisvesting.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Strategie en Beleid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28-32 uur

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal J. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen.

Over Woonstichting St. Joseph

Woonstichting St. Joseph is een organisatie in ontwikkeling. We gaan per 1 juli fuseren met Kleine Meierij in Rosmalen. Dan ontstaat een nieuwe krachtige organisatie van twee dorpse woningcorporaties met ruim 8.000 verhuureenheden. Met veel aandacht voor het duurzamer en energiezuiniger maken van woningen. Zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. Om de bezetting van de nieuwe fusieorganisatie op het gewenste niveau te krijgen, hebben we op dit moment enkele openstaande vacatures. Bouw jij mee aan onze nieuwe fusieorganisatie?

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen