Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Adviseur communicatie (28-32 uur per week)

Werkgever
Centrada
Plaats
Lelystad
Plaatsingsdatum
vrijdag 11 januari 2019
Sluitingsdatum
zondag 27 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Binnenkort jouw werkdag?

’s Ochtens op weg naar kantoor hoor je een nieuwsbericht over de plannen om huurwoningen de komende jaren flink te verduurzamen. En nog voordat je begint aan je eerste kop koffie, belt een verslaggever van omroep Flevoland met een aantal vragen over dit onderwerp. Je zet de vragen uit bij collega’s en belooft de journalist vandaag nog terug te bellen. Tussendoor maak je een uitnodiging voor een oplevering van een nieuwbouwproject nadat je de organisatie met interne en externe partijen hebt afgestemd. Dat kan nog net voordat je de redactievergadering voorzit van het huurdersmagazine Radar. Na afloop van de vergadering loop je nog even langs bij je collega’s die antwoord hebben op de vragen van de verslaggever. Gelijk maar even terugbellen. De rest van de dag werk je aan de introductie van Intranet, rond je het jaarverslag af en schrijf je een plan om woningzoekenden te informeren over een nieuwbouwproject.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

We vragen veel van je

Je bent een omgevingsbewuste adviseur, stressbestendige organisator, inlevend schrijver en klantgerichte doener. Je hebt HBO werk- en denkniveau, een communicatieopleiding en een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Staf, Strategie en Beleid
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28-32 uur per week uur

We hebben je ook veel te bieden

Daarvoor krijg je niet alleen een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden terug. Je komt in een hardwerkende organisatie die je in een fijne werksfeer ruimte geeft om je te ontwikkelen en ideeën aan te dragen. Ons kantoor bevindt zich in Lelystad, op het bedrijventerrein Gildenhof, waar je goed kunt parkeren. En…iedere dag kun je rekenen op heerlijke soep, verse salade of iets anders lekkers tussen de middag. Het gaat in eerste instantie om een contract voor een jaar, met de intentie tot verlenging. Wat je gaat verdienen is o.a. afhankelijk van je ervaring. Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 3.200 en   € 4.200 bruto.

Contact

Heb je vragen? Bel ons op 0320-239600 en vraag naar Sarah de Keijzer of Ilse Kreuze. Zij vertellen je graag meer over de functie. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.

Over Centrada

We vinden het belangrijk dat onze woningen niet alleen staan in wijken en buurten waar mensen graag wonen en leven maar ook dat onze woningen betaalbaar blijven! We investeren daarom veel in duurzaamheid bij het toekomstbestendig maken van onze woningen. Zo zijn veel van onze woningen inmiddels voorzien van zonnepanelen en wordt binnenkort het eerste project gasloze woningen opgeleverd. Dit doen we met een talentvolle organisatie met enthousiaste medewerkers die gestimuleerd worden in zichzelf te investeren!

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Functiegroep: Financieel/Administratief
Aanstelling
Opleiding