Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Adviseur bog/mog (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaatsingsdatum
donderdag 26 april 2018
Sluitingsdatum
woensdag 16 mei 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De afdeling Vastgoedsturing bij Woonzorg Nederland is op zoek naar een adviseur BOG/MOG. Als adviseur BOG/MOG adviseer je onze clustermanagers en accountmanagers over het aanbieden, verhuren en beheren van bedrijfsmatig onroerend goed (BOG) en maatschappelijk onroerend goed (MOG). Je brengt advies uit over het aangaan en verlengen van huurovereenkomsten en levert daar de benodigde input voor aan. Je adviseert inzake de positionering bij (her)ontwikkeling- en transformatieprojecten en over de uitgangspunten die gebruikt worden voor marktwaardewaarderingen. Daarnaast verricht je marktverkenningen, bedenk je verschillende marketingstrategieën en bepaal je – in afstemming met de assetmanager – de markthuurprijzen. Je verwerkt gegevens over verhuur en beheer op correcte wijze in systemen en rapporteert ieder kwartaal over de voortgang, resultaten en eventuele knelpunten. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van BOG/MOG vertaal je naar mogelijkheden voor het huidige huurbeleid en verhuurplannen. In deze rol werk je nauw samen met de cluster-, account- en assetmanagers die werkzaam zijn door het gehele land. Daarnaast heb je nauw contact met je collega’s van de afdeling verhuur die de huurovereenkomsten opmaken.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt sterke affiniteit met vastgoed en zakelijke verhuur. Naast kennis van vastgoed en makelaardij ben je ook bekend met alle facetten van het verhuurproces BOG/MOG. Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. In deze rol ben je regelmatig onderweg waardoor je in het bezit dient te zijn van een geldig rijbewijs B en een auto. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. 

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Projectontwikkeling
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een salaris conform schaal H van de CAO Woondiensten (minimaal € 2.905,- en maximaal € 3.820,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur) aangevuld met aanvullende arbeidsvoorwaarden. 

Contact

Ga dan vóór 17 mei a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith Tillie, Manager Vastgoedsturing, via 020-6662666. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen