Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Adviseur bedrijfsbureau

Werkgever
BrabantWonen
Plaats
Oss
Plaatsingsdatum
maandag 11 februari 2019
Sluitingsdatum
maandag 25 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

 • Ben jij een sterke analyticus?
 • Ben je marktgericht en neem je graag het initiatief?
 • En kun je nieuwe inzichten goed vertalen naar praktische oplossingen?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken voor een sterke corporatie die haar verantwoordelijkheid neemt en het verschil wil maken.

Over de functie

Je belangrijkste zorg als adviseur Bedrijfsbureau is onze woningvoorraad. Je ziet er met name op toe dat onze woningen toekomstbestendig zijn - en blijven.
Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP), die je afstemt op de levensduur en de strategische uitgangspunten van een complex.

Ook maak je begrotingen en stel je per project de GOKIT-aspecten vast, die je vervolgens bewaakt én bijstelt als dat nodig is. De MJOP is daarvoor uiteraard een belangrijk instrument, maar je verlaat ook graag je bureau om te sparren met collega’s en externe specialisten. Verder volg je de trends en ontwikkelingen in de markt op de voet, en adviseer je beleidsmakers over nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van de toekomst van complexen, bijvoorbeeld op basis van de conditiemeting (NEN 2767).

Duurzaamheid is voor jou een trigger. Je weet (of bedenkt) welke toepassingen, materialen en energiebronnen onze woningen duurzamer maken (en hoe we dat moeten aanpakken). Die kennis deel je met je collega’s, onderstreept door cijfers en feiten, maar zeker ook met het aanstekelijke enthousiasme dat je laat zien. Dat alles doe je met aandacht voor kwaliteit en kosten. De economische exploitatie van onze woningen moet immers ook voldoen aan de wet en aan onze begrotingen.

En verder …

 • Ben je communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk)
 • Kun je mensen met elkaar verbinden (ook buiten onze organisatie)
 • Heb je overzicht én oog voor detail.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Dit is wat je nodig hebt:

 • Hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding bouwkunde of installatietechniek
 • Minimaal enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
 • Affiniteit met duurzaamheid
 • Een flinke portie daadkracht
 • Bij voorkeur kennis van volkshuisvesting

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur uur

Dit is wat we je bieden:

 • Een prachtige baan bij een betrokken corporatie
 • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Alle ruimte om het verschil te maken
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao Woondiensten, schaal H (tentatief, minimaal € 2.992 tot maximaal € 3.685, op fulltime basis)
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, die bij gebleken geschiktheid wordt omgezet naar een vast dienstverband.

Laat van je horen!

Combineer jij een actieve houding met een passie voor duurzaamheid? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Je kunt tot en met 25 februari reageren via de knop ‘Solliciteren’.

Contact

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan met Wim van Helvoort, manager Bedrijfsbureau: tel. 088 281 61 41. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Judith Rooijakkers, adviseur Personeel en Organisatie: tel. 06 22 81 78 84. Als we nog meer van je willen weten, nodigen we je uit voor de selectiegesprekken. Deze zijn gepland op 13 maart. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Over BrabantWonen

Spreekt de wereld van sociaal wonen je aan? Werk je graag voor een corporatie die vooroploopt? En heb je de ambitie om je te (blijven) ontwikkelen? Dan zou BrabantWonen wel eens de ideale werkplek voor je kunnen zijn. We zijn een daadkrachtige organisatie met een zeer gezonde financiële positie. Maar belangrijker nog: als betrokken corporatie nemen we onze verantwoordelijkheid en maken we graag het verschil.

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen