Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Accountmanager vve beheer

Werkgever
VVE-Beheer Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Plaatsingsdatum
woensdag 11 juli 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 3 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

In deze functie zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze klanten. Als centraal aanspreekpunt voor de bewoners en besturen van de VvE’s beheer je volledig zelfstandig jouw totale klantenportefeuille.  Je geeft op het juiste moment de juiste ondersteuning en adviezen, waaronder eveneens onder meer de financiële aspecten van de VvE’s

Ten aanzien van de Algemene Ledenvergadering van de VvE’s zorg je voor een tijdige planning, een degelijke voorbereiding en ondersteuning. In sommige gevallen zit je de vergadering zelf voor. Je zorgt voor een heldere vastlegging van de afspraken, acties en besluiten die tijdens de ALV worden genomen en ziet toe op een consciëntieuze bewaking van de follow up hiervan.

Binnen de VBA-organisatie weet je zaken zodanig te stroomlijnen en af te stemmen dat de noodzakelijke dienstverlening zowel intern als extern optimaal en efficiënt verloopt.  

Wij vragen

Opleiding
VWO, MBO, HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Dit breng jij als Accountmanager mee:

  • Minimaal HBO Vastgoed of MER, HBO Facilitair management, Bouwtechnische bedrijfskunde, MBO+ met relevante werkervaring.
  • Relevante ervaring in de zakelijke dienstverlening.
  • Een aantoonbare klant-/service- én resultaatgerichtheid.
  • Planmatig sterk waarbij je op een effectieve wijze doelen en prioriteiten weet te stellen.
  • Bereidheid tot het werken in de avonduren.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je weet te schakelen tussen verschillende communicatieniveau’s en -stijlen.
  • Kennis van het softwaresysteem Twinq is een pré.
  • Accuraat en stressbestendig.
  • In bezit van rijbewijs.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
24 - 36 uur uur

Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd, voor 28 à 36 uur per week. Het fulltime salaris bedraagt tussen € 2.777,- en € 3.685,- bruto per maand (conform CAO per 1 augustus 2018). Naast de Cao Woondiensten gelden er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand.

Contact

Mark Haagmans tel. 020 520 9036. Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een voorrangspositie in de selectieprocedure. Gedurende de sollicitatieprocedure wordt er zorgvuldig met de door u versterkte gegevens omgegaan (volgens de richtlijnen van de privacywetgeving AVG).

Over VVE-Beheer Amsterdam

VvE Beheer Amsterdam (VBA) is een onderneming met circa 70 medewerkers in de zakelijke dienstverlening. Zij biedt een breed pakket diensten aan ruim 1000 VvE’s in Amsterdam en de Noordelijke Randstad. Naast vastgoedbeheer zoals groot onderhoud en dagelijks technisch beheer, levert VBA haar klanten administratieve en bestuurlijke diensten. 

Door de veelzijdigheid aan diensten die VBA aanbiedt, hebben ook de medewerkers van VBA uiteenlopende professionele werkervaring en kennis. De drie grootste groepen medewerkers zijn technische professionals zoals technisch projectleiders, financiële specialisten die de volledige financiële rapportages en administratie van de 1000 VvE’s beheren en accountmanagers die zich bezig houden met relatiebeheer en bestuurlijke diensten. 
Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij VBA te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: nuchter, informeel, persoonlijk, dynamisch en uitdagend.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen